Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019

Câștigă invitații duble la concertul OCS din Why?Not

Concert OCS in Why?Not

InfoMusic oferă 2 invitații duble la concertul OCS de pe 25 ianuarie din clubul Why?Not din București. Concertul va începe de la ora 22.00 cu trupa Astero. Omul cu Șobolani a pregătit și o surpriză fanilor:  vor cânta în premieră piese de pe noul album "Marea Căutare", ce va fi lansat în acest an.

Pentru înscrierea la concursul cu invitații, trebuie să completați formularul de mai jos, fiind conectați în contul de utilizator. Desemnarea câștigătorilor se va face prin tragere la sorți folosind random.org, norocoșii urmând să fie contactați telefonic și anunțați pe site imediat după încheierea înscrierilor.

În peste 15 ani de activitate, piesele OCS nu au lipsit din playlist-urile și top-urile de specialitate , a posturilor de radio si a televiziunilor. OCS este cunoscută pentru piese ca: “Razna”, “Oda (În Piata Romana)”, “Moksha”, “Nu încerca asa ceva acasa”, “Copilul rebel”, “Ajutor”, “Depresia toamna-iarna” sau ”Iaurt”.

Bilete la concertul OCS

Prețul unui bilet la concertul OCS este 20 de lei. În cazul în care doriți să rezervați bilete (fără legătură cu concursul), o puteți face chiar prin InfoMusic.ro

Mai multe informații despre concert și acces găsiți în pagina evenimentului pe InfoMusic.


Informații despre concurs:

Data limită de înscriere la acest concurs:
23 ianuarie 2013 12:00
Data lansării: 22 ianuarie 2013 10:42

Informații despre eveniment:

CLOSE
CLOSE