Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Star WarsToate filmele din seria Star Wars devin disponibile pe HBO GO Fără Zahăr - Fluier a pagubăFără Zahăr - Fluier a pagubă Concerte Sabaton și Avatar și interviuri în premieră la European Metal Festival Alliance 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm"

Câștigă invitații duble la concertul OCS din Why?Not

Concert OCS in Why?Not

InfoMusic oferă 2 invitații duble la concertul OCS de pe 25 ianuarie din clubul Why?Not din București. Concertul va începe de la ora 22.00 cu trupa Astero. Omul cu Șobolani a pregătit și o surpriză fanilor:  vor cânta în premieră piese de pe noul album "Marea Căutare", ce va fi lansat în acest an.

Pentru înscrierea la concursul cu invitații, trebuie să completați formularul de mai jos, fiind conectați în contul de utilizator. Desemnarea câștigătorilor se va face prin tragere la sorți folosind random.org, norocoșii urmând să fie contactați telefonic și anunțați pe site imediat după încheierea înscrierilor.

În peste 15 ani de activitate, piesele OCS nu au lipsit din playlist-urile și top-urile de specialitate , a posturilor de radio si a televiziunilor. OCS este cunoscută pentru piese ca: “Razna”, “Oda (În Piata Romana)”, “Moksha”, “Nu încerca asa ceva acasa”, “Copilul rebel”, “Ajutor”, “Depresia toamna-iarna” sau ”Iaurt”.

Bilete la concertul OCS

Prețul unui bilet la concertul OCS este 20 de lei. În cazul în care doriți să rezervați bilete (fără legătură cu concursul), o puteți face chiar prin InfoMusic.ro

Mai multe informații despre concert și acces găsiți în pagina evenimentului pe InfoMusic.


Informații despre concurs:

Data limită de înscriere la acest concurs:
23 ianuarie 2013 12:00
Data lansării: 22 ianuarie 2013 10:42

Informații despre eveniment:

CLOSE
CLOSE