Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Câștigă invitații duble la concertul OCS din Why?Not

Concert OCS in Why?Not

InfoMusic oferă 2 invitații duble la concertul OCS de pe 25 ianuarie din clubul Why?Not din București. Concertul va începe de la ora 22.00 cu trupa Astero. Omul cu Șobolani a pregătit și o surpriză fanilor:  vor cânta în premieră piese de pe noul album "Marea Căutare", ce va fi lansat în acest an.

Pentru înscrierea la concursul cu invitații, trebuie să completați formularul de mai jos, fiind conectați în contul de utilizator. Desemnarea câștigătorilor se va face prin tragere la sorți folosind random.org, norocoșii urmând să fie contactați telefonic și anunțați pe site imediat după încheierea înscrierilor.

În peste 15 ani de activitate, piesele OCS nu au lipsit din playlist-urile și top-urile de specialitate , a posturilor de radio si a televiziunilor. OCS este cunoscută pentru piese ca: “Razna”, “Oda (În Piata Romana)”, “Moksha”, “Nu încerca asa ceva acasa”, “Copilul rebel”, “Ajutor”, “Depresia toamna-iarna” sau ”Iaurt”.

Bilete la concertul OCS

Prețul unui bilet la concertul OCS este 20 de lei. În cazul în care doriți să rezervați bilete (fără legătură cu concursul), o puteți face chiar prin InfoMusic.ro

Mai multe informații despre concert și acces găsiți în pagina evenimentului pe InfoMusic.


Informații despre concurs:

Data limită de înscriere la acest concurs:
23 ianuarie 2013 12:00
Data lansării: 22 ianuarie 2013 10:42

Informații despre eveniment:

CLOSE
CLOSE