Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Câștigă albumul MADONNA - MDNA și un tricou InfoMusic

Vara e pe sfârșite, iar între mai multe concursuri cu invitații la concerte, vă provocăm la unul special. Poți câștiga un CD cu noul album Madonna - MDNA și un tricou personalizat InfoMusic. Vom premia 5 dintre participații care se vor înscrie la concurs până pe 24 august.

Publicat

pe

Concurs online Madonna - MDNA
Concurs online Madonna - MDNA

Concurs online Madonna - MDNA

Vara e pe sfârșite, iar între mai multe concursuri cu invitații la concerte, vă provocăm la unul special. Poți câștiga un CD cu noul album Madonna - MDNA și un tricou personalizat InfoMusic. Vom premia 5 dintre participații care se vor înscrie la concurs prin completarea formularului de mai jos ce presupune abonarea la newsletterul nostru. Câștigătorii vor fi extrași folosind random.org și vor fi anunțați telefonic. Succes!


Concursul se adresează exclusiv membrilor InfoMusic.ro și se va încheia pe data de 24 august 2012 la ora 14.00.

Albumul MDNA este promovat în prezent prin single-ul Turn Up The Radio, al cărui videoclip a fost lansat pe 16 iulie și poate fi urmărit pe InfoMusic. Dacă ești curios să asculți un preview al discului oferit ca premiu, folosește playerul de mai jos.

Lifestyle

Madonna și-a iritat fanii cu o ședință foto "macabră"; la ce actriță decedată a făcut referire

Madonna a șocat publicul de-a lungul carierei sale. Fie că vorbim de vestimentație, muzică, fotografii sau videoclipuri, artista nu este străină de reacții care mai de care mai "gălăgioase". Ultima apariție a vedetei, însă, nu a fost deloc pe gustul fanilor. Detalii în articol.

Publicat

pe

Videoclip Madonna Swae Lee Crave
Videoclip Madonna Swae Lee Crave │ FOTO: Madonna

Marilyn Monroe a fost, este și va rămâne o emblemă a cinematografiei americane. Numele actriței a trecut pe la urechile tuturor, fiind cu greu de crezut ca cineva să nu fi auzit de frumoasa blondă de la Hollywood. Imaginea lui Marilyn rămâne o sursă de inspirație pentru o multitudine de artiști, printre aceștia numărându-se și Madonna.

Prima confirmare a acestui lucru a venit în 1982, când Madonna lansa "Material Girl". Videoclipul piesei este inspirat rolul lui Monroe din filmul "Gentlemen Prefer Blondes". Acum, la aproape patru decenii de la "Material Girl", diva pop a stârnit unele controverse în jurul unei ședințe foto care face aluzie la moartea prematură a lui Marilyn Monroe.

Fotografiile Madonnei au fost realizate recent pentru V Magazine, iar buclele și ținuta ei sunt un omagiu evident adus lui Monroe. Cu toate acestea, în spatele imaginilor se află o poveste mai sumbră. Noile poze cu Madonna fac referire la ultima ședință foto pe care a făcut-o Marilyn Monroe. Este vorba de "The Last Sitting" și a prezentat-o pe Monroe sumar îmbrăcată, așezată pe un pat dezordonat, așa cum face Madonna în noile fotografii pentru V Magazine. Mai mult decât atât, fotografiile cu Madonna prezintă o serie de flacoane cu pastile. Mulți au gândit-o ca pe o referire directă la moartea lui Monroe cauzată de o supradoză de medicamente.

"Dintr-un motiv morbid și ciudat, Madonna a decis să recreeze patul de moarte al lui Marilyn Monroe", a scris un utilizator Twitter.

Mai mulți oameni au fost în asentiment, fiind de părere că ședința foto este "vulgară" și nu este deloc în regulă ca sinuciderea să fie pusă într-o lumină plină de "glamour". O altă parte dintre internauți au avut ceva de comentat la capitolul aspect fizic. Au blamat numeroasele operații estetice ale cântăreței și cantitatea de Photoshop folosită în fotografii. Cu toate acestea, au existat și voci care au apreciat imaginile și curajul "reginei pop".

După valul de reacții negative, fotograful Steven Klein a declarat că ședința foto a fost făcută cu bună-credință:

"Nu ne-a interesat să recream imaginile exact, ci, mai important, am vrut să explorăm relația dintre fotograf și subiect. Atât prietenia, cât și procesul artistic, și modul în care arta poate imita viața și invers".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending