Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Stone Sour
Pe 25 iunie e Ziua Înghețatei, cel mai așteptat eveniment al verii la McDonald’s ℗ Poze concert Arcade Fire la Romexpo Bucuresti Poze concert Nick Cave and The Bad Seeds la București - 2018 INFO CONCERT:
Maluma
INFO CONCERT:
Neversea 2018
Fă echipă cu reducerile! Ai prețuri mai mici cu până la 40% la eMAG, profită acum!

Câștigă albumul Lady Gaga - Born This Way și un tricou InfoMusic

Concursul a expirat!

Vi s-a făcut cumva dor de Lady Gaga? Dacă puteți revedea oricând recenzia și fotografiile concertului de la București, acum vrem să facem un top cu cele mai bune piese de pe discul Born This Way și să bucurăm (câtuși de puțin)  trei fani ai cântăreței. Sub acest pretext lansăm un nou concurs, oferind trei albume CD și trei tricouri InfoMusic. Tot ce trebuie să faceți e să bifați melodia preferată (e posibilă doar o selecție) din lista de mai jos și să confirmați abonarea la newsletterul nostru muzical.

Castiga un CD Born This Way si un tricou InfoMusic

Castiga un CD Born This Way si un tricou InfoMusic

Vom premia 3 dintre participații care se vor înscrie la concurs prin completarea formularului, câștigătorii fiind extrași aleator cu random.org și anunțați telefonic. Succes! Alegerea melodiei de către fiecare nu va influența șansele în concurs. Clasamentul rezultat va fi publicat pe site. Dacă nu ești membru deja, urmează linkul pentru înregistrare și revino pe această pagină după logarea în cont.

Concursul se va încheia pe data de 17 septembrie 2012 la ora 11.00.


Informații despre concurs:

Data limită de înscriere la acest concurs:

Data lansării: 08 septembrie 2012 18:49
CLOSE
CLOSE