Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Star WarsToate filmele din seria Star Wars devin disponibile pe HBO GO Fără Zahăr - Fluier a pagubăFără Zahăr - Fluier a pagubă Concerte Sabaton și Avatar și interviuri în premieră la European Metal Festival Alliance 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm"

Câștigă albumul Lady Gaga - Born This Way și un tricou InfoMusic

Concursul a expirat!

Vi s-a făcut cumva dor de Lady Gaga? Dacă puteți revedea oricând recenzia și fotografiile concertului de la București, acum vrem să facem un top cu cele mai bune piese de pe discul Born This Way și să bucurăm (câtuși de puțin)  trei fani ai cântăreței. Sub acest pretext lansăm un nou concurs, oferind trei albume CD și trei tricouri InfoMusic. Tot ce trebuie să faceți e să bifați melodia preferată (e posibilă doar o selecție) din lista de mai jos și să confirmați abonarea la newsletterul nostru muzical.

Castiga un CD Born This Way si un tricou InfoMusic

Castiga un CD Born This Way si un tricou InfoMusic

Vom premia 3 dintre participații care se vor înscrie la concurs prin completarea formularului, câștigătorii fiind extrași aleator cu random.org și anunțați telefonic. Succes! Alegerea melodiei de către fiecare nu va influența șansele în concurs. Clasamentul rezultat va fi publicat pe site. Dacă nu ești membru deja, urmează linkul pentru înregistrare și revino pe această pagină după logarea în cont.

Concursul se va încheia pe data de 17 septembrie 2012 la ora 11.00.


Informații despre concurs:

Data limită de înscriere la acest concurs:
16 iulie 2020 17:08
Data lansării: 08 septembrie 2012 18:49
CLOSE
CLOSE