Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Rianna Rusu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Rianna Rusu a ridicat juriul în picioare cu vocea sa - VIDEO Diana Butan la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Diana Butan a dus echilibristica la un alt nivel - VIDEO Smiley a cerut sfaturi de la doi "tătici de fete", Bobonete și Răzvan Fodor, în noua lui emisiune online, "8, 8 și ceva, FIX" A murit Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo. Muzicianul a avut COVID-19 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu

Câștigă albumul Lady Gaga - Born This Way și un tricou InfoMusic

Concursul a expirat!

Vi s-a făcut cumva dor de Lady Gaga? Dacă puteți revedea oricând recenzia și fotografiile concertului de la București, acum vrem să facem un top cu cele mai bune piese de pe discul Born This Way și să bucurăm (câtuși de puțin)  trei fani ai cântăreței. Sub acest pretext lansăm un nou concurs, oferind trei albume CD și trei tricouri InfoMusic. Tot ce trebuie să faceți e să bifați melodia preferată (e posibilă doar o selecție) din lista de mai jos și să confirmați abonarea la newsletterul nostru muzical.

Castiga un CD Born This Way si un tricou InfoMusic

Castiga un CD Born This Way si un tricou InfoMusic

Vom premia 3 dintre participații care se vor înscrie la concurs prin completarea formularului, câștigătorii fiind extrași aleator cu random.org și anunțați telefonic. Succes! Alegerea melodiei de către fiecare nu va influența șansele în concurs. Clasamentul rezultat va fi publicat pe site. Dacă nu ești membru deja, urmează linkul pentru înregistrare și revino pe această pagină după logarea în cont.

Concursul se va încheia pe data de 17 septembrie 2012 la ora 11.00.


Informații despre concurs:

Data limită de înscriere la acest concurs:
09 martie 2021 05:32
Data lansării: 08 septembrie 2012 18:49
CLOSE
CLOSE