Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Câștigă albumul Lady Gaga - Born This Way și un tricou InfoMusic

Concursul a expirat!

Vi s-a făcut cumva dor de Lady Gaga? Dacă puteți revedea oricând recenzia și fotografiile concertului de la București, acum vrem să facem un top cu cele mai bune piese de pe discul Born This Way și să bucurăm (câtuși de puțin)  trei fani ai cântăreței. Sub acest pretext lansăm un nou concurs, oferind trei albume CD și trei tricouri InfoMusic. Tot ce trebuie să faceți e să bifați melodia preferată (e posibilă doar o selecție) din lista de mai jos și să confirmați abonarea la newsletterul nostru muzical.

Castiga un CD Born This Way si un tricou InfoMusic

Castiga un CD Born This Way si un tricou InfoMusic

Vom premia 3 dintre participații care se vor înscrie la concurs prin completarea formularului, câștigătorii fiind extrași aleator cu random.org și anunțați telefonic. Succes! Alegerea melodiei de către fiecare nu va influența șansele în concurs. Clasamentul rezultat va fi publicat pe site. Dacă nu ești membru deja, urmează linkul pentru înregistrare și revino pe această pagină după logarea în cont.

Concursul se va încheia pe data de 17 septembrie 2012 la ora 11.00.


Informații despre concurs:

Data limită de înscriere la acest concurs:
16 ianuarie 2021 20:28
Data lansării: 08 septembrie 2012 18:49
CLOSE
CLOSE