Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel""Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel", apare în martie pe Netflix - TRAILER Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18

Câștigă 5 invitații duble la concertul ALTERNOSFERA din Colectiv și câte un autograf din partea trupei

Concursul a expirat!

În urma extragerii la sorți, cele 5 invitații duble la concertul ALTERNOSFERA din Club Colectiv merg la: Olivia RomanRobert MakkosIonuț LargeanuAlexandra Cristina TitaRaluca Toma.

Într-o duminică de decembrie din 1998, Marcel și Marin se întâlneau pentru prima dată la sala de repetiție. Aveau 16 ani și nu-și doreau decât să cânte. La scurt timp, trupa lor avea să fie numită ALTERNOSFERA. Au trecut 15 ani, iar formația a devenit una dintre cele mai puternice și iubite de pe scenele rock din România și Republica Moldova. Anul aceasta, ALTERNOSFERA și-a răsfățat fanii cu concerte, iar sfârșitul de an le va aduce unul special.

Vineri, 13 decembrie, va fi vorba de un concert aniversar în noul stabiliment urban Colectiv. Trupa promite să includă în setlist piese ce nu s-au mai auzit live de foarte multă vreme. InfoMusic îți propune un concurs special cu acest prilej. Vom oferi 5 invitații duble la evenimentul din Colectiv însoțite de autografe. mai mult, vrem să aflăm ce cântece ALTERNOSFERA v-au lipsit de la ultimele cântări. Introduceți piesa dorită în formularul concursului.

afis-alternosfera-concert-club-colectiv-bucuresti-13-decembrie-2013

Pentru a participa, trebuie să completezi formularul de mai jos, prin care  te abonezi la newsletterul InfoMusic. Mai rămâne apoi să dai share concursului pe Facebook să ne afle cât mai multă lume! 5 participanți norocoși însoțiti de partenerii lor vor putea merge la concert din partea InfoMusic.

Concursul se adresează exclusiv cititorilor site-ului InfoMusic cu vârsta de minim 14 ani și care sunt abonați la newsletterul cu știri din muzică. Fiecare newsletter va conține informații utile, oferind de fiecare dată posibilitatea dezabonării. Desemnarea câștigătorilor se va face prin tragere la sorți folosind random.org, aceștia fiind contactați telefonic și anunțați pe site. Câștigătorii vor fi validați pe baza share-ului transmis pe pagina de Facebook.

Completează formularul de concurs în 2 pași!

Accesul în club se va putea face de la orele 20:30, iar concertul ALTERNOSFERA este programat să înceapă la orele 23:00. De warm-up & after-party se va ocupa DJ JIJI (cunoscut publicului din București pentru party-urile din Laptaria lui Enache și Kulturhaus). Biletul costă 30 de lei și va putea fi cumpărat doar de la intrarea în club

 

 


Informații despre concurs:

Data limită de înscriere la acest concurs:
12 decembrie 2013 11:00
Data lansării: 02 decembrie 2013 20:34

Informații despre eveniment:

CLOSE
CLOSE