Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel""Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel", apare în martie pe Netflix - TRAILER Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18

Câștigă 3 invitații duble la concertul HURTS

După știți, trupa Hurts va susține un nou concert la București pe 11 octombrie 2013. Evenimentul va avea loc la Romexpo și promovează albumul "Exile", lansat în martie. Theo Hutchcraft și Adam Anderson au cântat ultima oară în România în 2012, pe scena festivalului SummerWell de la Buftea.

Trupa HURTS în 2013

Trupa HURTS în 2013

Dacă ești fan al trupei Hurts, InfoMusic te invită la un concurs oferind prin tragere la sorți trei invitații duble la concert. Pentru a participa, trebuie să completezi un mic formular prin care votezi o piesă Hurts și te abonezi la newsletterul InfoMusic. Mai rămâne apoi să dai share concursului pe Facebook!

Concursul se adresează exclusiv cititorilor site-ului InfoMusic cu vârsta de minim 14 ani și care sunt abonați la newsletterul cu știri din muzică. Fiecare newsletter va conține informații utile, oferind de fiecare dată posibilitatea dezabonării. Desemnarea câștigătorilor se va face prin tragere la sorți folosind random.org, aceștia fiind contactați telefonic și prin email, apoi anunțați pe site. Câștigătorii vor fi validați pe baza share-ului transmis pe pagina lor de Facebook. Invitațiile câștigate vor fi transmise în format electronic.

Completează formularul de concurs în 2 pași!

Hurts a luat ființă în 2009 în Manchester la inițiativa solistului Theo Hutchcraft și producătorului Adam Anderson. La începutul anului 2010, trupa a lansat oficial primul său single “Better Than Love” și astfel au început să cânte la diferite evenimente live. Albumul de debut “Happiness” a fost lansat oficial pe data de 3 septembrie 2010 și conține un duet cu cântăreața australiancă Kylie Minogue. Discul a intrat în majoritatea topurilor de specialitate și a înregistrat vânzări de peste 1 milion de unități.


Informații despre concurs:

Data limită de înscriere la acest concurs:
08 octombrie 2013 14:00
Data lansării: 30 septembrie 2013 16:29

Informații despre eveniment:

CLOSE
CLOSE