Urmărește-ne în Social Media

rock

Câștigă 2 invitații la concertul Pasărea Rock de la Sala Palatului

Publicat

pe

Pasărea Rock
Pasărea Rock

UPDATE: Câștigătorii sunt: Lavinia Botea și Oana Tudor. Felicitări!

Pe 25 martie 2014, Mircea Baniciu, Josef Kappl & Ovidiu Lipan Lipan vor susține un concert la Sala Palatului din București. Noua trupă se numește Pasărea Rock, vechii rockeri fiind însoțiți de invitați speciali. Mani Neumann, supranumit „violonistul diavolului”, va condimenta show-ul cu intervențiile sale diabolice spectacolul. Proiectul este întregit de Vlady Cnejevici - clape, Teo Boar - chitară electrică, Marius Bațu- chitara acustică și backing vocal.

Pasarea Rock turneu national 2014

InfoMusic îți propune un nou concurs, oferind 2 invitații simple la concertul Pasărea Rock de la Sala Palatului. Pentru a participa, trebuie să completezi un mic formular prin care  te abonezi la newsletterul InfoMusic. Mai rămâne apoi să dai share concursului pe Facebook să ne afle cât mai multă lume!

Concursul se adresează exclusiv cititorilor site-ului InfoMusic cu vârsta de minim 14 ani și care sunt abonați la newsletterul cu știri din muzică. Fiecare newsletter va conține informații utile, oferind de fiecare dată posibilitatea dezabonării. Desemnarea câștigătorilor se va face prin tragere la sorți folosind random.org, aceștia fiind contactați telefonic și anunțați pe site. Vor fi validați pe baza share-ului transmis pe pagina de Facebook.

Completează formularul de concurs în 2 pași!

Biletele la concertul Pasărea Rock costă între 60 și 195 de lei și pot fi cumpărate online.

PUBLICITATE
Comentează

Trending