Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel""Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel", apare în martie pe Netflix - TRAILER Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18

Câștigă 2 invitații la concertul Pasărea Rock de la Sala Palatului

Concursul a expirat!

UPDATE: Câștigătorii sunt: Lavinia Botea și Oana Tudor. Felicitări!

Pe 25 martie 2014, Mircea Baniciu, Josef Kappl & Ovidiu Lipan Lipan vor susține un concert la Sala Palatului din București. Noua trupă se numește Pasărea Rock, vechii rockeri fiind însoțiți de invitați speciali. Mani Neumann, supranumit „violonistul diavolului”, va condimenta show-ul cu intervențiile sale diabolice spectacolul. Proiectul este întregit de Vlady Cnejevici - clape, Teo Boar - chitară electrică, Marius Bațu- chitara acustică și backing vocal.

Pasarea Rock turneu national 2014

InfoMusic îți propune un nou concurs, oferind 2 invitații simple la concertul Pasărea Rock de la Sala Palatului. Pentru a participa, trebuie să completezi un mic formular prin care  te abonezi la newsletterul InfoMusic. Mai rămâne apoi să dai share concursului pe Facebook să ne afle cât mai multă lume!

Concursul se adresează exclusiv cititorilor site-ului InfoMusic cu vârsta de minim 14 ani și care sunt abonați la newsletterul cu știri din muzică. Fiecare newsletter va conține informații utile, oferind de fiecare dată posibilitatea dezabonării. Desemnarea câștigătorilor se va face prin tragere la sorți folosind random.org, aceștia fiind contactați telefonic și anunțați pe site. Vor fi validați pe baza share-ului transmis pe pagina de Facebook.

Completează formularul de concurs în 2 pași!

Biletele la concertul Pasărea Rock costă între 60 și 195 de lei și pot fi cumpărate online.


Informații despre concurs:

Data limită de înscriere la acest concurs:
20 martie 2014 14:00
Data lansării: 19 martie 2014 00:37

Informații despre eveniment:

CLOSE
CLOSE