Urmărește-ne în Social Media

pop

Câștigă 2 invitații duble la concertul TAXI de pe 6 iunie

Publicat

pe

Concert TAXI la Sala Palatului - 3 octombrie 2012
Concert TAXI la Sala Palatului - 3 octombrie 2012

Una dintre cele mai iubite trupe din România, Taxi va susține un concert extraordinar în data de 6 iunie, la Arenele Romane din București. Este pentru prima dată când trupa va cânta într-un amfiteatru în aer liber de anvergură, așa că atmosfera va fi specială, diferită de concertele de până acum. În amfiteatrul din Parcul „Carol” vor răsuna piese binecunoscute, de la „esențialele” „Mi-e dor și doare”, „Jumătatea mea”, „Ea încă mă iubește”, la foarte iubitele melodii din cadrul „Trilogiei celor două cuvinte” sau piese foarte noi, cum ar fi ”No Smoking”. Dan Teodorescu, Mugurel Coman, Vicky Sava, Cantemir Neacșu, Darius Neagu și Kerezsi Csongor se întânesc cu publicul de toate vârstele, în cel mai important concert Taxi al acestui an.

Concert Taxi la Arenele Romane

Concert Taxi la Arenele Romane

InfoMusic oferă prin concurs două invitație duble la concertul de joi. Concursul se adresează exclusiv utilizatorilor site-ului InfoMusic care sunt abonați la newsletterul cu știri din muzică. Pentru înscriere trebuie să completați formularul de mai jos, fiind conectați în cont. Vizitatorii noi își pot crea un cont pe loc. Desemnarea câștigătorilor se va face prin tragere la sorți folosind random.org, aceștia urmând să fie contactați telefonic și anunțați pe site după încheierea înscrierilor.

Formular de concurs

Dana Dorian a acceptat invitația trupei Taxi de a pregăti un program special pentru acest eveniment, împreună cu elevii săi, cărora le predă folosind adesea piesele Taxi, ,“un examen pe care puțini îl trec, Dan Teodorescu având un stil aparte de a versifica, greu de abordat chiar și de profesioniști” – după cum declara mult iubita profesoară. Pentru concertul din 6 iunie Dana Dorian și-a selectat elevii care au participat la “Vocea României“, având rezultate foarte bune. Așadar, seara va fi deschisă cu melodii interpretate de Dragoș Chircu, Anthony Icuagu, Cristina Caramarcu în duet cu Marcel Lovin, Daria Corbu, Ciprian Teodorescu și Bianca Cristea, duetul Vlad Stoia – Beatrice Vladan.

Biletele cu prețuri cuprinse între 50 de lei și 180 de lei sunt disponibile prin Rețeaua Eventim, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești, Call Center 1951 și online pe eventim.ro.

Trending