Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Câștigă 2 invitații duble la concertul Ștefan Bănică - O Noapte de Crăciun

În prag de sărbători InfoMusic a pregătit o surpriză pentru fanii deja bine-cunoscutelor concerte de Crăciun ale lui Ștefan Bănică. Deși biletele sunt deja numărate, două dintre concerte fiind deja sold-out, noi avem 4 locuri rezervate pentru cititorii noștri fideli. Tot ce trebuie să faci este să votezi piesa preferată de pe albumul Altceva al artistului și InfoMusic te trimite la concertul “O noapte de Crăciun cu Ștefan Bănică” de pe 15 decembrie. Completează formularul de mai jos.

Stefan Banica Jr

Stefan Banica Jr

Altceva este cel mai recent album al lui Ștefan Bănică și cel de-al 14-lea material discografic al artistului. Despre titlul materialului, lansat anul acesta pe 24 octombrie, artistul a povestit mai multe cu ocazia sesiunii de autografe ce a urmat lansarea oficială.

”Albumul se numește Altceva pentru că fiecare etapă artistică din viața mea e altceva, iar acest titlu mi se pare cuprinzător pentru toate aspectele ce definesc acest album, inclusiv colaborările, interferențele cu alte genuri muzicale, pe care, de obicei, nu le abordez.”

Discul conține 13 piese, din care două sunt bonus track-uri, unul dintre ele fiind Noaptea de Crăciun. Primul videoclip de pe noul album a fost realizat pentru single-ul "Ce e dragostea", o melodie cu influențe R&B ce a beneficiat de o colaborare inedită cu Marius Moga. Videoclipul piesei poate fi urmărit pe InfoMusic.

Câștigă o invitație dublă la concertul Ștefan Bănică – O Noapte de Crăciun

Concertele de Crăciun ale lui Ștefan Bănică reprezintă de peste un deceniu un mod tradițional de intrare în perioada sărbătorilor de iarnă. Artistul a susținut din 2002 până în prezent 44 de concerte de Crăciun la Sala Palatului, cu peste 220.000 de spectatori, adevărate recorduri pentru România atât ca număr de concerte susținute consecutiv, cât și ca număr de spectatori.

Pentru a câștiga la concurs una din cele 2 invitații duble la concertul lui Ștefan Bănică, nu trebuie decât să te conectezi în contul de pe site și să votezi piesa preferată de pe albumul "Altceva" din tracklist-ul de mai jos. Alegerea făcută nu influențează șansele de câștig.  Transmite formularul cu preferința ta, confirmând și abonarea la newsletterul nostru cu știri din muzică. Vom desemna în 2 etape 2 câștigători folosind random.org. Primul norocos va fi anunțat vineri, 7 decembrie, la ora 14.00, iar cel de-al doilea marți, 11 decembrie, la ora 11.00.

Formular de concurs


Informații despre concurs:

Data limită de înscriere la acest concurs:
11 decembrie 2012 09:00
Data lansării: 04 decembrie 2012 19:40

Informații despre eveniment:

CLOSE
CLOSE