Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Câștigă 2 invitații duble la concertul Ștefan Bănică - O Noapte de Crăciun

În prag de sărbători InfoMusic a pregătit o surpriză pentru fanii deja bine-cunoscutelor concerte de Crăciun ale lui Ștefan Bănică. Deși biletele sunt deja numărate, două dintre concerte fiind deja sold-out, noi avem 4 locuri rezervate pentru cititorii noștri fideli. Tot ce trebuie să faci este să votezi piesa preferată de pe albumul Altceva al artistului și InfoMusic te trimite la concertul “O noapte de Crăciun cu Ștefan Bănică” de pe 15 decembrie. Completează formularul de mai jos.

Stefan Banica Jr

Stefan Banica Jr

Altceva este cel mai recent album al lui Ștefan Bănică și cel de-al 14-lea material discografic al artistului. Despre titlul materialului, lansat anul acesta pe 24 octombrie, artistul a povestit mai multe cu ocazia sesiunii de autografe ce a urmat lansarea oficială.

”Albumul se numește Altceva pentru că fiecare etapă artistică din viața mea e altceva, iar acest titlu mi se pare cuprinzător pentru toate aspectele ce definesc acest album, inclusiv colaborările, interferențele cu alte genuri muzicale, pe care, de obicei, nu le abordez.”

Discul conține 13 piese, din care două sunt bonus track-uri, unul dintre ele fiind Noaptea de Crăciun. Primul videoclip de pe noul album a fost realizat pentru single-ul "Ce e dragostea", o melodie cu influențe R&B ce a beneficiat de o colaborare inedită cu Marius Moga. Videoclipul piesei poate fi urmărit pe InfoMusic.

Câștigă o invitație dublă la concertul Ștefan Bănică – O Noapte de Crăciun

Concertele de Crăciun ale lui Ștefan Bănică reprezintă de peste un deceniu un mod tradițional de intrare în perioada sărbătorilor de iarnă. Artistul a susținut din 2002 până în prezent 44 de concerte de Crăciun la Sala Palatului, cu peste 220.000 de spectatori, adevărate recorduri pentru România atât ca număr de concerte susținute consecutiv, cât și ca număr de spectatori.

Pentru a câștiga la concurs una din cele 2 invitații duble la concertul lui Ștefan Bănică, nu trebuie decât să te conectezi în contul de pe site și să votezi piesa preferată de pe albumul "Altceva" din tracklist-ul de mai jos. Alegerea făcută nu influențează șansele de câștig.  Transmite formularul cu preferința ta, confirmând și abonarea la newsletterul nostru cu știri din muzică. Vom desemna în 2 etape 2 câștigători folosind random.org. Primul norocos va fi anunțat vineri, 7 decembrie, la ora 14.00, iar cel de-al doilea marți, 11 decembrie, la ora 11.00.

Formular de concurs


Informații despre concurs:

Data limită de înscriere la acest concurs:
11 decembrie 2012 09:00
Data lansării: 04 decembrie 2012 19:40

Informații despre eveniment:

 • georgiana1984

  Unde se anunta castigatorii biletelor pt concertul lui Stefan Banica

  • InfoMusic

   Inclusiv aici, ii vom publica in cateva minute

 • Oana

  Un concert deja traditional! Sper sa am noroc si castig

 • IOSIF

  stefan banica este numarul 1

 • pollet_a

  De cand imi doresc sa merg la un concert al lui Stefan. Nu am avut niciodata ocazia. Sper, de data aceasta sa am putin noroc.
  Il admir de foarte mult timp si ascult cu multa placere melodiile cantate de el.

 • POSTOLACHE

  Cel mai tare cadou de CRACIUN !!!!!!

 • bestciprian

  SUPERB! :)

 • melina

  un concert de renume.....

CLOSE
CLOSE