Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă un album și o invitație dublă la concertul OCS din Control de pe 21 noiembrie Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Câștigă 2 invitații duble la concertul KEMPES

Concursul a expirat!

Cele două invitații duble oferite de InfoMusic la concertul Kempes merg la Alexandra Maria Popa și Adrian Lazăr.

KEMPES va concerta pe 27 februarie 2014 în Silver Church. Vor deschide seara trupele Blade Strings și 9.7 Richter, ultima cântând și la ultimul concert Rezident Ex din Silver Church. Ovidiu Ioncu Kempes va fi însoțit de noii săi colegi, preluați din Gothic. Prețul unui bilet este de 50 de lei.

Ovidiu Ioncu Kempes în 2014

Ovidiu Ioncu Kempes în 2014 (Foto: Sorin Gabriel Badea)

InfoMusic îți propune un nou concurs, oferind 2 invitații duble la concertul din Silver Church. Pentru a participa, trebuie să completezi un mic formular prin care  te abonezi la newsletterul InfoMusic. Mai rămâne apoi să dai share concursului pe Facebook să ne afle cât mai multă lume!

Concursul se adresează exclusiv cititorilor site-ului InfoMusic cu vârsta de minim 14 ani și care sunt abonați la newsletterul cu știri din muzică. Fiecare newsletter va conține informații utile, oferind de fiecare dată posibilitatea dezabonării. Desemnarea câștigătorilor se va face prin tragere la sorți folosind random.org, aceștia fiind contactați telefonic și anunțati pe site. Câștigătorii vor fi validați pe baza share-ului transmis pe pagina de Facebook.

Completează formularul de concurs în 2 pași!


Informații despre concurs:

Data limită de înscriere la acest concurs:
25 februarie 2014 11:00
Data lansării: 18 februarie 2014 11:35

Informații despre eveniment:

CLOSE
CLOSE