Urmărește-ne în Social Media

rock

Câștigă 2 invitații duble la concertul KEMPES

Publicat

pe

Ovidiu Ioncu Kempes în 2014
Ovidiu Ioncu Kempes în 2014 │ FOTO: Sorin Gabriel Badea

Cele două invitații duble oferite de InfoMusic la concertul Kempes merg la Alexandra Maria Popa și Adrian Lazăr.

KEMPES va concerta pe 27 februarie 2014 în Silver Church. Vor deschide seara trupele Blade Strings și 9.7 Richter, ultima cântând și la ultimul concert Rezident Ex din Silver Church. Ovidiu Ioncu Kempes va fi însoțit de noii săi colegi, preluați din Gothic. Prețul unui bilet este de 50 de lei.

Ovidiu Ioncu Kempes în 2014

Ovidiu Ioncu Kempes în 2014 │ FOTO: Sorin Gabriel Badea

InfoMusic îți propune un nou concurs, oferind 2 invitații duble la concertul din Silver Church. Pentru a participa, trebuie să completezi un mic formular prin care  te abonezi la newsletterul InfoMusic. Mai rămâne apoi să dai share concursului pe Facebook să ne afle cât mai multă lume!

Concursul se adresează exclusiv cititorilor site-ului InfoMusic cu vârsta de minim 14 ani și care sunt abonați la newsletterul cu știri din muzică. Fiecare newsletter va conține informații utile, oferind de fiecare dată posibilitatea dezabonării. Desemnarea câștigătorilor se va face prin tragere la sorți folosind random.org, aceștia fiind contactați telefonic și anunțati pe site. Câștigătorii vor fi validați pe baza share-ului transmis pe pagina de Facebook.

Completează formularul de concurs în 2 pași!

PUBLICITATE
Comentează

Trending