Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Vocea României 2017: concurenții care au mers mai departe în cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute Kinga GlykKinga Glyk, cea mai bună basistă a Poloniei la Jazz Nouveau - INTERVIU INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Media Music Awards 2017
INFO CONCERT:
David Garrett
David GarrettÎn iunie 2018, David Garrett va fi "EXPLOSIVE – LIVE!" pentru prima oară în România

Câștigă 2 invitații duble la concertul KEMPES

Concursul a expirat!

Cele două invitații duble oferite de InfoMusic la concertul Kempes merg la Alexandra Maria Popa și Adrian Lazăr.

KEMPES va concerta pe 27 februarie 2014 în Silver Church. Vor deschide seara trupele Blade Strings și 9.7 Richter, ultima cântând și la ultimul concert Rezident Ex din Silver Church. Ovidiu Ioncu Kempes va fi însoțit de noii săi colegi, preluați din Gothic. Prețul unui bilet este de 50 de lei.

Ovidiu Ioncu Kempes în 2014

Ovidiu Ioncu Kempes în 2014 (Foto: Sorin Gabriel Badea)

InfoMusic îți propune un nou concurs, oferind 2 invitații duble la concertul din Silver Church. Pentru a participa, trebuie să completezi un mic formular prin care  te abonezi la newsletterul InfoMusic. Mai rămâne apoi să dai share concursului pe Facebook să ne afle cât mai multă lume!

Concursul se adresează exclusiv cititorilor site-ului InfoMusic cu vârsta de minim 14 ani și care sunt abonați la newsletterul cu știri din muzică. Fiecare newsletter va conține informații utile, oferind de fiecare dată posibilitatea dezabonării. Desemnarea câștigătorilor se va face prin tragere la sorți folosind random.org, aceștia fiind contactați telefonic și anunțati pe site. Câștigătorii vor fi validați pe baza share-ului transmis pe pagina de Facebook.

Completează formularul de concurs în 2 pași!Informații despre concurs:

Data limită de înscriere la acest concurs:
25 februarie 2014 11:00
Data lansării: 18 februarie 2014 11:35

Informații despre eveniment:

CLOSE
CLOSE