Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Concertul The Manhattan Transfer se mută pe 11 noiembrie!

Publicat

pe

The Manhattan Transfer
The Manhattan Transfer

Concertul trupei The Manhattan Transfer anunţat iniţial pentru data de 6 noiembrie se mută pe 11 noiembrie 2011. Acest lucru s-a produs în urma unor modificări apărute în programul turneului european al trupei.

The Manhattan Transfer

The Manhattan Transfer va aduce pentru prima dată în România muzica jazz pentru care este apreciată de atâţia fani. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti cu sprijinul Emagic.

Tim Houser, Janis Siegel, Cheryl Bentyne şi Alan Paul, cei patru membri ai trupei au lansat peste 25 de albume şi au fost răsplătiţi cu 12 premii Grammy în cei aproape 40 de ani de muzică.

Schimbarea datei nu va afecta valabilitatea biletelor achiziţionate deja, acestea rămânând valide pentru seara de 11 noiembrie.

Biletele pentru spectacol pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, de pe www.myticket.ro sau din reţeaua www.biletoo.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă: 85, 105, 135, 165 şi 205 de lei.

Trending