Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Concurs: Dă muzica mai tare!

InfoMusic te provoacă la un nou concurs. Dă muzica mai tare cu senzaționalele boxe portabile X-mini disponibile la FunGadgets.ro. Poți câștiga unul dintre cele trei difuzoare puse la bătaie într-un mod extrem de simplu. Conectează-te în contul tău de membru InfoMusic Club și votează un autor de pe site folosind formularul de mai jos. În urma votării va rezulta un clasament al autorilor noștri, primii trei desemnând prin tragere la sorți câte un câștigător dintre susținători.

În plus, fiecare participant la concursul nostru va primi pe loc un voucher de 10% reducere pentru orice gadget pe care ar vrea să-l cumpere de pe FunGadgets.ro.

Descopera premiile X-mini pe fungadgets.ro

Dintre susținătorii autorului poziționat pe primul loc va fi extras câștigătorul Premiului 1 - o boxă portabilă X-mini RAVE. Premiul 2 - o boxă portabilă X-mini V2 roșie  - îi va reveni unui votant al celui de-al doilea autor clasat, iar Premiul 3 - cea mai mică boxă argintie X-Mini V1.1 - va merge la unul dintre cititorii care l-au ales pe autorul de pe locul 3.

Cum procedezi? Iată cei doi pași simpli!

1. Alege autorul preferat

Dă click pe un autor pentru a-i vedea cele mai noi articole publicate. Alegerea ta va fi pur subiectivă.

 Alexandra  Alina  Ana-Maria  Diana
 Flavia  Ionut  Raluca  Rux

2. Completează formularul

Regulament

 • Perioada concursului este 27 martie - 12 aprilie 2012, ora 12.00.
 • Concursul se adresează exclusiv membrilor InfoMusic Club existenți sau viitori. Un cont nou poate fi creat de aici.
 • Pentru a participa membrii trebuie să fie abonați la newsletterul InfoMusic și să voteze un autor de pe site.
 • Un participant/membru poate aplica o singură dată la concurs.
 • Fiecare participant primește la înscriere un cod de 10% reducere pe site-ul www.fungadgets.ro.
 • Va fi premiat prin tragere la sorți câte un susținător pentru fiecare autor clasat pe podium. Astfel, dacă autorul X se clasează pe prima poziție, Premiul I va fi decernat unuia dintre susținătorii autorului X.
 • Cele trei premii sunt următoarele:
  #1 - o boxă portabilă X-mini RAVE, în valoare de 198 lei (TVA inclus).
  #2 - o boxă portabilă X-mini V2, în valoare de 118 lei (TVA inclus).
  #3 - o boxă portabilă X-Mini V1.1, în valoare de 78 lei (TVA inclus).
 • Câștigătorii vor fi anunțați în după-amiaza zilei de 12 aprilie și contactați telefonic.
 • Orice modificare adusă prezentului regulament va fi afișată pe pagina concursului.
CLOSE
CLOSE