Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Placebo

placebo

Placebo, una dintre cele mai apreciate trupe britanice de rock alternativ a fost înfiinţată în 1992 la inițiativa vocalistului Brian Molko și a chitaristului Stefan Olsdal. De-a lungul carierei de 15 ani, Brian Molko (chitară/voce), Ştefan Olsdal (bas) și Steve Forrest (tobe) au lansat șase albume studio, vândute în peste 11 milioane de copii în întreaga lume.

placebo

Formaţia a debutat discografic cu albumul omonim înregistrat între 1995 și 1996 și promovat printr-un turneu european alături de David Bowie. Recunoașterea internațională a venit odată cu single-ul Nancy Boy, care a avut un succes răsunător în Europa, în timp ce trupa se pregătea să înregistreze următorul material discografic. Al doilea album, Without You I’m Nothing (1998), include piesa cu același nume cântată împreună cu David Bowie și melodia Pure Morning, care și astăzi este considerată una dintre cele mai populare ale trupei.

Placebo- Nancy Boy

Au urmat apoi albumele Black Market Music în 2000, Sleeping With Ghosts în 2003, Meds în 2006 și Battle for the Sun în 2009, recompensat cu un premiu la MTV Europe Music Awards pentru categoria Best Alternative. Anul 2012 a venit cu anunțul înregistrării celui de-al șaptelea material discografic din cariera trupei și revenirea pe scenă după o pauză concertistică de aproape un an.

Discografie Placebo

  • Placebo (1996)
  • Without You I'm Nothing (1998)
  • Black Market Music (2000)
  • Sleeping with Ghosts (2003)
  • Meds (2006)
  • Battle for the Sun (2009)


CLOSE
CLOSE