Concert Andrea Bocelli - bilete
Andrea Bocelli concertează la București pe 22 iunie 2017 - Cumpără bilete de aici
Poze concert Dream Theater la Arenele Romane din București - 2017 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Smiley
INFO CONCERT:
Kings of Leon
INFO CONCERT:
Andrea Bocelli
INFO CONCERT:
Depeche Mode
INFO CONCERT:
Neversea

Pink Martini

Pink Martini

Pink Martini a luat naştere în 1994 în Portland, Oregon la iniţiativa lui Thomas Lauderdale, actualul pianist al formației. Alături de el, din trupă mai fac parte China Forbes (voce), Robert Taylor (trombon), Gavin Bondy (trompetă), Brian Lavern Davis (percuție, tobe, conga), Derek Rieth (percuție), Martín Zarzar, Phil Baker, Timothy Nishimoto (vocal, percuție), Nicholas Crosa (vioară), Pansy Chang (violoncel), Dan Faehnle (chitară), Maureen Love (harpă).

pink-martini

Trupa are un repertoriu variat şi multi-lingual (engleză, spaniolă, franceză, italiană, japoneză, geacă, arabă, portugheză) inspirat din musical-urile romantice de la Hollywood din anii '40 şi '50. A colaborat de-a lungul timpului cu artiști precum Jimmy Scott, Carol Channing, Henri Salvador, Jane Powell, Chavela Vargas, Georges Moustaki sau Michael Feinstein. Albumul de debut, Sympathique (1997), a înregisrtat un succes răsunător și le-a adus artiștilor nominalizarea la "Cântecul anului" și "Cel mai bun debut" la France’s Victoires de la Musique Awards în anul 2000.

Pe lângă acest prim album, alte două apariții discografice, Hang on Little Tomato (2004) și Hey Eugene! (2007) s-au vândut în toată lumea în 2 milioane de exemplare.

Au urmat alte 4 discuri, la fel de apreciate de fani şi de critici: Splendor in the Grass (2009), Joy to the World (2010), A Retrospective (2011) și 1969 (duet with Saori Yuki) (2011).

Pink Martini - Una Notte A Napoli

Discografie Pink Martini:

1997: Sympathique
2004: Hang on Little Tomato
2007: Hey Eugene!
2009: Splendor in the Grass
2010: Joy to the World
2011: A Retrospective
2011: 1969 (duet with Saori Yuki)



CLOSE
CLOSE