Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Lady Gaga

Lady Gaga

Lady Gaga sau Stefani Joanne Angelina Germanotta s-a născut și a crescut în New York, unde a început să cânte de la vârsta de 14 ani în diverse cluburi de noapte. Părinții artistei au susținut-o mereu pe Gaga și chiar o acompaniau pe aceasta în respectivele cluburi pentru că era minoră.

Lady GagaÎn 2007 Gaga a semnat cu casa de discuri Streamline Records, pentru care a compus. Akon a fost cel care i-a recunoscut abilitățiile vocale și a adus-o la casa sa de discuri Kon Live Distribution.

Astfel, în 2008 Lady Gaga lansează albumul de debut ”The Fame” și devine un star internațional. Toate single-urile artistei, ”Just Dance”, ”Poker Face”, ”Bad Romance”, ”Telephone”, ”Alejandro”, ”Born This Way” sau ”Judas” s-au bucurat de un succes nebun.

Până în prezent, Gaga a vândut 23 de milioane de albume și 64 de milioane de single-uri în întreaga lume. A câștigat cinci Premii Grammy, 13 Premii MTV, a fost numită în 2010 de Billboard Artistul Anului și a fost mereu listată de reviste precum Forbes și Time ca fiind una dintre cele mai influente persoane din lume. Lady Gaga este una dintre puținele artiste care au primit distincția ”Albumul de ”Diamant” în Marea Britanie.

Discografie Lady Gaga:

  • The Fame (2008)
  • The Fame Monster (2009)
  • Born This Way (2011)

Turnee mondiale:

  • The Fame Ball Tour (2009)
  • Fame Kills: Starring Kanye West and Lady Gaga (2009–10) (canceled)
  • The Monster Ball Tour (2009–11)
  • The Born This Way Ball Tour (2012–13)


CLOSE
CLOSE