Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres"

Lady Gaga

Lady Gaga

Lady Gaga sau Stefani Joanne Angelina Germanotta s-a născut și a crescut în New York, unde a început să cânte de la vârsta de 14 ani în diverse cluburi de noapte. Părinții artistei au susținut-o mereu pe Gaga și chiar o acompaniau pe aceasta în respectivele cluburi pentru că era minoră.

Lady GagaÎn 2007 Gaga a semnat cu casa de discuri Streamline Records, pentru care a compus. Akon a fost cel care i-a recunoscut abilitățiile vocale și a adus-o la casa sa de discuri Kon Live Distribution.

Astfel, în 2008 Lady Gaga lansează albumul de debut ”The Fame” și devine un star internațional. Toate single-urile artistei, ”Just Dance”, ”Poker Face”, ”Bad Romance”, ”Telephone”, ”Alejandro”, ”Born This Way” sau ”Judas” s-au bucurat de un succes nebun.

Până în prezent, Gaga a vândut 23 de milioane de albume și 64 de milioane de single-uri în întreaga lume. A câștigat cinci Premii Grammy, 13 Premii MTV, a fost numită în 2010 de Billboard Artistul Anului și a fost mereu listată de reviste precum Forbes și Time ca fiind una dintre cele mai influente persoane din lume. Lady Gaga este una dintre puținele artiste care au primit distincția ”Albumul de ”Diamant” în Marea Britanie.

Discografie Lady Gaga:

  • The Fame (2008)
  • The Fame Monster (2009)
  • Born This Way (2011)

Turnee mondiale:

  • The Fame Ball Tour (2009)
  • Fame Kills: Starring Kanye West and Lady Gaga (2009–10) (canceled)
  • The Monster Ball Tour (2009–11)
  • The Born This Way Ball Tour (2012–13)


CLOSE
CLOSE