Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Lady Gaga

Lady Gaga

Lady Gaga sau Stefani Joanne Angelina Germanotta s-a născut și a crescut în New York, unde a început să cânte de la vârsta de 14 ani în diverse cluburi de noapte. Părinții artistei au susținut-o mereu pe Gaga și chiar o acompaniau pe aceasta în respectivele cluburi pentru că era minoră.

Lady GagaÎn 2007 Gaga a semnat cu casa de discuri Streamline Records, pentru care a compus. Akon a fost cel care i-a recunoscut abilitățiile vocale și a adus-o la casa sa de discuri Kon Live Distribution.

Astfel, în 2008 Lady Gaga lansează albumul de debut ”The Fame” și devine un star internațional. Toate single-urile artistei, ”Just Dance”, ”Poker Face”, ”Bad Romance”, ”Telephone”, ”Alejandro”, ”Born This Way” sau ”Judas” s-au bucurat de un succes nebun.

Până în prezent, Gaga a vândut 23 de milioane de albume și 64 de milioane de single-uri în întreaga lume. A câștigat cinci Premii Grammy, 13 Premii MTV, a fost numită în 2010 de Billboard Artistul Anului și a fost mereu listată de reviste precum Forbes și Time ca fiind una dintre cele mai influente persoane din lume. Lady Gaga este una dintre puținele artiste care au primit distincția ”Albumul de ”Diamant” în Marea Britanie.

Discografie Lady Gaga:

  • The Fame (2008)
  • The Fame Monster (2009)
  • Born This Way (2011)

Turnee mondiale:

  • The Fame Ball Tour (2009)
  • Fame Kills: Starring Kanye West and Lady Gaga (2009–10) (canceled)
  • The Monster Ball Tour (2009–11)
  • The Born This Way Ball Tour (2012–13)


CLOSE
CLOSE