Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

KOSHEEN

De la formarea ca trio în anii '90, membrii KOSHEEN au demonstrat că succesul nu trebuie să vină în termenii dictați de alții. Printr-o fuziune a vocii cântăreței Sian Evans cu electronica întunecată a lui Darren Decoder și Markee Substance, KOSHEEN au creat melodii prin care sunetul spune o poveste, în același mod în care o fac și versurile, iar limitele muzicale sunt depășite și provocate în permanență.

Darren Decoder a luat drumul muzicii electronice datorită influențelor muzicale primite de la Portishead, Orbital și drum'n'bassului ambiental auzit la LTJ Bukem. A început să pună muzică în poziția de DJ împreună cu Markee Substance la petreceri rave, ca mai apoi să creeze petrecerile de clubbing Ruffneck Ting prin jurul Bristolului și zonei South West.

Crescut cu muzica unor trupe precum The Smiths, Echo & The Bunnymen, Stone Roses și Happy Mondays, Markee a devenit foarte instrumental într-o zonă drum'n'bass. Cei doi aveau s-o cunoască pe Sian Evans, care fugise de acasă la 16 ani și care își lua o varietate de joburi temporare doar ca să poată călători la festivalurile și petrecerile ce aveau loc în întreaga țară.

Ca trio, trupa a învățat că pot combina dragostea lor pentru rock, hip-hop, jazz, drum'n'bass și folk, dar, în același timp, să creeze cântece cu suflet. Lumea avea să recunoască faptul că cei trei aveau ceva cu adevărat special. Melodia ‘Hide U’ a ajuns pe poziția 6 în Marea Britanie, în timp ce ‘Catch’ ajunge pe locul 15, iar ‘Hungry’ pe locul 13. Albumul ‘Resist’ avea să ajungă pe locul 8 în Marea Britanie și în top 30 în Australia, Olanda, Belgia și Grecia. Albumul s-a vândut în peste jumătate de milion de copii la nivel mondial.

‘Hide U’ a câștigat ‘Best Remix’ la Muzik Dance Awards și Record of The Year la Dancestar USA Awards în Miami.

Datorită albumului ‘Resist’ trupa a susținut 141 showuri, în 33 de țări, având un public de peste 1 milion de oameni.

Al doilea lor album, intitulat ‘Kokopelli’ după simbolul indian nord-american al feritilității, individualității și muzicii, a fost o colecție hipnotică și intimă de cântece din suflet. A ajuns să fie cel mai bine cotat LP al KOSHEEN, pe locul 6, și le-a adus și o nominalizare la Brit Awards.

După ce ‘Kokopelli’ obține Gold în Marea Britanie, KOSHEEN semnează cu Universal Germany (UDD) și lansează al treilea album - ‘Damage’, cel mai ”mare” și cel mai frumos album de până acum. Cel mai nou disc, ‘Independence’ a fost lansat pe 1 octombrie 2012.

KOSHEEN au reușit să suțină spectacole în jurul lumii, incluzând China, Taiwan și Orientul Mijlociu, Rusia și Australia, cântând pe scene de festival din Germania, Olanda, Belgia, Austria, Elveția, Cehia, Polonia, Ungaria, România, Serbia, Letonia și Estonia.CLOSE
CLOSE