Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Foreign Beggars

Foreign Beggars

Foreign Beggars va concerta la atelierul de productieForeign Beggars este o trupă britanică de hip-hop şi dubstep ce-i are în componenţă pe MC-ii Orifice Vulgatron și Metropolis, producătorul Dag Nabbit şi pe Dj-ul Nonames. Formaţia activează pe piaţă din anul 1996 şi a devenit celebră datorită show-urilor explozive pe care le susţine de fiecare dată când urcă pe scenă. Foreign Beggars, una dintre cele mai apreciate reprezentante ale dubstep-ului, reușește să îmbine într-un mod original hip-hop-ul cu beat-urile de dubstep şi grime.

De-a lungul vremii formaţia a semnat colaborări cu numeroşi artişti din sfera muzicii dubstep sau drum’n’bass, rezultatul fiecărui proiect bucurându-se de un răspuns pozitiv din partea fanilor. „Contact”, piesa produsă de Noisia, a fost un real succes, clipul acesteia strângând şase milioane de vizualizări pe canalul Youtube. Anul 2004 a însemnat câştigarea premiului Best New Act la UK Hip Hop Awards, iar 2005 câştigarea premiului Best Group în cadrul Lyric Pad Hip Hop Awards. În 2010, Foreign Beggars a fost nominalizată la Urban Music Awards alături de Roots Manuva, Professor Green şi Tinie Tempah şi a participat alături de Prodigy la turneul acestora din Marea Britanie, ceea ce a însemnat o perioadă plină de concerte pe scenele festivalurilor precum Exit, Glastonbury, Splash sau Dour.

Foreign Beggars & Noisia - Contact

Discografie Foreign Beggars:

Asylum Speakers (2003, Dented)
Stray Point Agenda (2006, Dented)
Bukakke Ski Trip[1] (2006, Dented)
Asylum Agenda (2008)
United Colours Of Beggattron (2009)CLOSE
CLOSE