Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Foreign Beggars

Foreign Beggars

Foreign Beggars va concerta la atelierul de productieForeign Beggars este o trupă britanică de hip-hop şi dubstep ce-i are în componenţă pe MC-ii Orifice Vulgatron și Metropolis, producătorul Dag Nabbit şi pe Dj-ul Nonames. Formaţia activează pe piaţă din anul 1996 şi a devenit celebră datorită show-urilor explozive pe care le susţine de fiecare dată când urcă pe scenă. Foreign Beggars, una dintre cele mai apreciate reprezentante ale dubstep-ului, reușește să îmbine într-un mod original hip-hop-ul cu beat-urile de dubstep şi grime.

De-a lungul vremii formaţia a semnat colaborări cu numeroşi artişti din sfera muzicii dubstep sau drum’n’bass, rezultatul fiecărui proiect bucurându-se de un răspuns pozitiv din partea fanilor. „Contact”, piesa produsă de Noisia, a fost un real succes, clipul acesteia strângând şase milioane de vizualizări pe canalul Youtube. Anul 2004 a însemnat câştigarea premiului Best New Act la UK Hip Hop Awards, iar 2005 câştigarea premiului Best Group în cadrul Lyric Pad Hip Hop Awards. În 2010, Foreign Beggars a fost nominalizată la Urban Music Awards alături de Roots Manuva, Professor Green şi Tinie Tempah şi a participat alături de Prodigy la turneul acestora din Marea Britanie, ceea ce a însemnat o perioadă plină de concerte pe scenele festivalurilor precum Exit, Glastonbury, Splash sau Dour.

Foreign Beggars & Noisia - Contact

Discografie Foreign Beggars:

Asylum Speakers (2003, Dented)
Stray Point Agenda (2006, Dented)
Bukakke Ski Trip[1] (2006, Dented)
Asylum Agenda (2008)
United Colours Of Beggattron (2009)CLOSE
CLOSE