Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Foreign Beggars

Foreign Beggars

Foreign Beggars va concerta la atelierul de productieForeign Beggars este o trupă britanică de hip-hop şi dubstep ce-i are în componenţă pe MC-ii Orifice Vulgatron și Metropolis, producătorul Dag Nabbit şi pe Dj-ul Nonames. Formaţia activează pe piaţă din anul 1996 şi a devenit celebră datorită show-urilor explozive pe care le susţine de fiecare dată când urcă pe scenă. Foreign Beggars, una dintre cele mai apreciate reprezentante ale dubstep-ului, reușește să îmbine într-un mod original hip-hop-ul cu beat-urile de dubstep şi grime.

De-a lungul vremii formaţia a semnat colaborări cu numeroşi artişti din sfera muzicii dubstep sau drum’n’bass, rezultatul fiecărui proiect bucurându-se de un răspuns pozitiv din partea fanilor. „Contact”, piesa produsă de Noisia, a fost un real succes, clipul acesteia strângând şase milioane de vizualizări pe canalul Youtube. Anul 2004 a însemnat câştigarea premiului Best New Act la UK Hip Hop Awards, iar 2005 câştigarea premiului Best Group în cadrul Lyric Pad Hip Hop Awards. În 2010, Foreign Beggars a fost nominalizată la Urban Music Awards alături de Roots Manuva, Professor Green şi Tinie Tempah şi a participat alături de Prodigy la turneul acestora din Marea Britanie, ceea ce a însemnat o perioadă plină de concerte pe scenele festivalurilor precum Exit, Glastonbury, Splash sau Dour.

Foreign Beggars & Noisia - Contact

Discografie Foreign Beggars:

Asylum Speakers (2003, Dented)
Stray Point Agenda (2006, Dented)
Bukakke Ski Trip[1] (2006, Dented)
Asylum Agenda (2008)
United Colours Of Beggattron (2009)CLOSE
CLOSE