Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Def Leppard

Def-Leppard

Def Leppard este o trupă de muzică rock înfiinţată în anul 1977 în Marea Britanie. Def Leppard înseamnă Joe Elliott (voce), Rick Savage (chitară-bas), Rick Allen (tobe), Phil Collen (chitară) şi Vivian Campbell (chitară).

Def-Leppard

Formaţia a cunoscut faima la începutul anilor '80 graţie albumelor High 'n' Dry (1981) şi Pyromania (1983), inclus în 2004 în Topul 500 Greatest Albums of All Time întocmit de revista Rolling Stone.

Albumul Hysteria lansat în 1987 a dominat topurile din SUA şi Marea Britanie vânzându-se în 20 de milioane de exemplare în întreaga lume şi fiind recompensat cu 12 discuri de platină. Materialul a dat şase single-uri: "Love Bites", "Pour Some Sugar on Me", "Hysteria", "Armageddon It", "Animal" şi "Rocket".

Într-o carieră de peste 35 de ani, Def Lappard a lansat 12 albume de studio, vândute în peste 100 de milioane de copii la nivel mondial și este una dintre cele 5 trupe ce au două albume vândute în peste 10 milioane de exemplare fiecare.

Def Leppard - Hysteria

Discografie Def Leppard

  • On Through the Night (1980)
  • High 'n' Dry (1981)
  • Pyromania (1983)
  • Hysteria (1987)
  • Adrenalize (1992)
  • Retro Active (1993)
  • Slang (1996)
  • Euphoria (1999)
  • X (2002)
  • Yeah! (2006)
  • Songs from the Sparkle Lounge (2008)
  • Mirrorball: Live and More (2011)


CLOSE
CLOSE