Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Def Leppard

Def-Leppard

Def Leppard este o trupă de muzică rock înfiinţată în anul 1977 în Marea Britanie. Def Leppard înseamnă Joe Elliott (voce), Rick Savage (chitară-bas), Rick Allen (tobe), Phil Collen (chitară) şi Vivian Campbell (chitară).

Def-Leppard

Formaţia a cunoscut faima la începutul anilor '80 graţie albumelor High 'n' Dry (1981) şi Pyromania (1983), inclus în 2004 în Topul 500 Greatest Albums of All Time întocmit de revista Rolling Stone.

Albumul Hysteria lansat în 1987 a dominat topurile din SUA şi Marea Britanie vânzându-se în 20 de milioane de exemplare în întreaga lume şi fiind recompensat cu 12 discuri de platină. Materialul a dat şase single-uri: "Love Bites", "Pour Some Sugar on Me", "Hysteria", "Armageddon It", "Animal" şi "Rocket".

Într-o carieră de peste 35 de ani, Def Lappard a lansat 12 albume de studio, vândute în peste 100 de milioane de copii la nivel mondial și este una dintre cele 5 trupe ce au două albume vândute în peste 10 milioane de exemplare fiecare.

Def Leppard - Hysteria

Discografie Def Leppard

  • On Through the Night (1980)
  • High 'n' Dry (1981)
  • Pyromania (1983)
  • Hysteria (1987)
  • Adrenalize (1992)
  • Retro Active (1993)
  • Slang (1996)
  • Euphoria (1999)
  • X (2002)
  • Yeah! (2006)
  • Songs from the Sparkle Lounge (2008)
  • Mirrorball: Live and More (2011)


CLOSE
CLOSE