Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Def Leppard

Def-Leppard

Def Leppard este o trupă de muzică rock înfiinţată în anul 1977 în Marea Britanie. Def Leppard înseamnă Joe Elliott (voce), Rick Savage (chitară-bas), Rick Allen (tobe), Phil Collen (chitară) şi Vivian Campbell (chitară).

Def-Leppard

Formaţia a cunoscut faima la începutul anilor '80 graţie albumelor High 'n' Dry (1981) şi Pyromania (1983), inclus în 2004 în Topul 500 Greatest Albums of All Time întocmit de revista Rolling Stone.

Albumul Hysteria lansat în 1987 a dominat topurile din SUA şi Marea Britanie vânzându-se în 20 de milioane de exemplare în întreaga lume şi fiind recompensat cu 12 discuri de platină. Materialul a dat şase single-uri: "Love Bites", "Pour Some Sugar on Me", "Hysteria", "Armageddon It", "Animal" şi "Rocket".

Într-o carieră de peste 35 de ani, Def Lappard a lansat 12 albume de studio, vândute în peste 100 de milioane de copii la nivel mondial și este una dintre cele 5 trupe ce au două albume vândute în peste 10 milioane de exemplare fiecare.

Def Leppard - Hysteria

Discografie Def Leppard

  • On Through the Night (1980)
  • High 'n' Dry (1981)
  • Pyromania (1983)
  • Hysteria (1987)
  • Adrenalize (1992)
  • Retro Active (1993)
  • Slang (1996)
  • Euphoria (1999)
  • X (2002)
  • Yeah! (2006)
  • Songs from the Sparkle Lounge (2008)
  • Mirrorball: Live and More (2011)


CLOSE
CLOSE