Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Coma

Coma

Membri

 • Cătălin Chelemen - voce
 • Dan Costea - voce
 • Răzvan Albu (Piticu) - tobe
 • Răzvan Rădulescu (DJ Hefe) - platane
 • Sorin Petrescu - chitară bas
 • Răzvan Năstate (Sheriff) - chitară
Coma

Coma

Biografie

Coma afisTrupa a fost înființată în 1999 de șase tineri din București. Prima apariție pe scenă a fost în anul 2000, la Timișoara, în cadrul StudentFest.

Imediat a urmat lansarea videoclipului pentru piesa „Nu vreau fetițo casă” pe care ei o descriu ca fiind „o parodie la adresa utilizatorilior de playback și cultivatorilor de prost gust”.

Primul album „Somn” apare în 2001, lansat alături de A&A Records. În același an, vedem următoarele două videocipuri Coma - „Bruzli vs. Vandam” („videoclip ce nu va avea alt rol decât să puncteze faptul că nu am murit”) și „Stai” („un videoclip ce incheie perioada pieselor ușor digerabile sau de TV semnate Coma și ne va înfățișa așa cum suntem”).

După o pauză de 5 ani este lansat al doilea material discografic semnat Coma - „Nerostitele”. Poate fi catalogat drept un album al colaborărilor pentru că în piesele înregistrate îi întâlnim pe Adrian Despot (Vița de Vie), Brugner și pe Bill Gould (basistul Faith No More).

De-a lungul timpului, Coma a deschis multe concerte importante - Sepultura (2003), Soulfly (2004), Deftones (2006), Therapy? (2007).

Anul 2008 a marcat lansarea albumului unplugged „Coma Light” pe care băieții l-au pus la dispoziția fanilor gratuit online și prin revista Sunete. Albumul conține 11 piese de pe albumele precedente, reorchestrate pentru a oferi fanilor o experiență nouă.

Coma , 2001

Coma , 2001

Discografie

Somn (2001)

 1. Biz
 2. Bruzli vs. Vandam
 3. Daddy
 4. În mine în şoaptă
 5. Jurnal
 6. Morphine
 7. Nu vreau fetiţo casă
 8. R.A.M.
 9. Scame
 10. Stai

Nerostitele (2006)

 1. Hectic
 2. Mai presus de cuvinte (cu Bill Gould - basistul din Faith No More)
 3. Cântă-mi povesteaComa Nerostitele
 4. Urmărirea... (cu Brugner)
 5. O zi după...
 6. Culori
 7. Treci
 8. Mâini către cer
 9. Oriunde, Oricum
 10. Coboară-mă în rai
 11. Pentru o rază-n orizont
 12. Trei minute
 13. Cântă-mi povestea (acustic)
 14. Un loc să ajung (cu Adrian Despot - vocalist Vița de Vie)

Coma Light (2008)

 1. Stai
 2. Mai presus de cuvinteComa 06 Light
 3. Biz
 4. Hectic
 5. Daddy
 6. Culori
 7. În mine în șoaptă
 8. Morphine
 9. Un log să ajung
 10. Coboară-mă în rai
 11. Cântă-mi povestea (cu Killy - IOD la pian)

Link-uri externeCLOSE
CLOSE