Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

ZZ TOP

Următoarele evenimente cu ZZ TOP

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre ZZ TOP

ZZ Top lansează compilația "The Very Baddest Of ZZ Top"

Se pare că "barboșii" de la ZZ Top nu intenționează să lanseze un nou album, in schimb, pe 20 iulie, ne delectează auzul cu o nouă compilatie. Intitulata "The Very Baddest Of ZZ Top", culegerea contine 20 de piese, in varianta cu un singur CD, si 40 de melodii in cea cu 2 discuri. Nu stim ce alegeti voi dar noi cu siguranta mergem pe ultima varianta.

ZZ Top lansează un nou box set

Texanii de la ZZ Top vor lansa pe 10 iunie 2013 boxset-ul "ZZ Top: The Complete Studio Albums (1970-1990)", care conține primele zece albume alte trupei complet remasterizate după matrițele originale.

ZZ Top

Femei frumoase și curse de mașini în nou clip ZZ Top, I Gotsta Get Paid - VIDEOCLIP

ZZ Top a lansat de curand videoclipul I Gotsta Get Paid care poate fi urmarit mai jos. Melodia este extrasa de pe albumul La Futura aparut in luna septembrie.

ZZ Top - La Futura

ZZ Top lansează un nou album după 9 ani

După 9 ani de pauză, ZZ Top lansează un nou album în toamnă. Acesta se intitulează La Futura, este format din 10 piese și va apărea pe 10 septembrie.

Steven Tyler şi Nickleback cântă piese ZZ TOP

La finele anului trecut, Steven Tyler, Coheed & Cambria, Mastodon s-au întâlnit pe un album tribut pentru ZZ TOP. Intitulat A Tribute from Friends, albumul a fost lansat la începutul... Continuare »

CLOSE
CLOSE