Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Zakk Wylde

Zakk Wylde Zakk Wylde, pe numele său real Jeffrey Phillip Wielandt este un muzician american, cunoscut ca vocal, chitarist şi chiar şi actor. Este fondatorul trupei de heavy metal Black Label Society şi a petrecut o perioadă drept chitarist al lui Ozzy Osbourne. Are un trademark pe instrumentele folosite şi anume o ţintă de tip "bulls eye". Deşi a avut multe proiecte, printre care şi trupa Pride & Glory, ca artist solo el a lansat albumele "Book of Shadows" şi "Book of Shadows II".

Ultimul album de studio apărea primăvara trecută, ajungând pe locul 18 în US Billboard 200 şi pe 33 în topul finlandez. Apropiat de cei de la Pantera şi chiar înrudit cu Ozzy Osbourne, care îi e naş fiului său, Wylde e cunoscut pentru vocea sa cu timbru greu şi accentul de sudist, deşi se trage din New Jersey şi nu Louisiana. Activ din 1987, acest multi instrumentalist nu e străin de muzicuţă, clape şi bas, dar chitara rămâne principala pasiune.

Wylde a apărut în filmul "Rock Star", cu Mark Wahlberg, în serialul "Californication" şi în serialul "Angels", dar şi în jocul Guitar Hero World tour, ca personaj deblocabil.

Artistul ne-a vizitat ultima oară în 2014, în cadrul unui concert metal All Stars.

Următoarele evenimente cu Zakk Wylde

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Zakk Wylde

Videoclip Black Label Society Trampled Down Below

Black Label Society - Trampled Down Below

Black Label Society a lansat un videoclip nou, pentru piesa "Trampled Down Below". Este o colecţie de momente live din cadrul concertelor trupei la Royal Albert Hall. Măiestria lui Zakk Wylde este prezentată la apogeu în această creaţie video. Vă invităm să o urmăriţi în cadrul articolului.

Videoclip Black Label Society Room of Nightmares

Black Label Society - Room of Nightmares

Profitând de trendul clovnilor înspăimântători în floare acum că filmul "IT" domină topurile, Black Label Society a lansat un videoclip cu astfel de clovni şi alte personaje ciudate. Se numeşte "Room of Nightmares" şi este plin de umor, ironie şi bătăi cu pumni.

Zakk Wylde - Lost Prayer

Zakk Wylde a lansat un nou videoclip pentru piesa "Lost Prayer", care apare pe albumul "Book of Shadows II".

RECENZIE: Zakk Wylde, "tăticul" lor la Metal All Stars - FOTO

Zakk Wylde (BLACK LABEL SOCIETY, ex-OZZY OSBOURNE) prezent? Max Cavalera (SEPULTURA, SOULFLY) așișderea? Joey Belladonna (ANTHRAX), Udo Dirkschneider (UDO, ACCEPT), Rob Blasko Nicholson (OZZY OSBOURNE), Brian Fair (SHADOWS FALL), Ross the Boss (MANOWAR), Jon Donais (ANTHRAX), Jasin Todd (ex-SHINEDOWN), Matt Bachand (SHADOWS FALL), Aaron Rossi (MINISTRY, PRONG), Jesse Billson, Kobra Paige sunt și ei pe listă? Dacă era să strigăm catalogul ieri seară, la Romexpo, toți acestia ar fi bifat prezența pe scena mini-festivalului Metal All Stars.

Poze de la Metal All Stars - București 2014

Poze din cadrul blockbuster-ului Metal All Stars, care s-a desfășurat pe 24 martie la Romexpo. Poze cu Zakk Wylde, Max Cavalera, Joey Belladona, UDO Dirkschneider, Ross the Boss, Brian Fair, Kobra Paige.

Zakk și chitara - una dintre cele mai bune perechi din lume (Rock the City 2012, Romexpo)

Black Label Society a lansat piesa "My Dying Time" - AUDIO

Black Label Society va lansa pe 7 aprilie un nou album intitulat "Catacombs Of The Black Vatican". Primul single de promovare este "My Dying Time" iar pe 24 martie, în Pavilionul Central Romexpo din București, Zakk Wylde va participa la Metal All Stars 2014.

Zakk Wylde si Black Label Society la Rock the City

Zakk Wylde: "Voi participa la Metal All Stars din București"

Chitaristul Zakk Wylde (ex-Ozzy Osbourne) fondatorul trupei Black Label Society, a postat pe pagina personală de Facebook anunțul că va cânta la Metal All Stars din București în 2014. Evenimentul are loc pe 24 martie în Pavilionul Central Romexpo.

Emblema Metal All Stars

Metal All Stars vin la București. Phil Anselmo, Zakk Wylde, Max Cavalera și Joey Belladona sunt în line-up

Turneul european Metal All Stars din 2014 va opri și la București. Pe 24 martie îi așteptăm la Romexpo pe Phil Anselmo, Zakk Wylde, Max Cavalera, Joey Belladona și mulți alții. Organizatorul mini-festivalului metal este Phoenix Entertaiment. Au fost anunțate prețurile biletelor și line-up-ul complet.

Zakk Wylde

Zakk Wylde și-a numit fetița Sabbath

Zakk Wylde, chitaristul care alături de trupa sa, Black Label Socienty a susţinut un concert acum o săptămână la Rock the City, a devenit tătic pentru a patra oară.

Zakk Wylde plin de pene pe scena Rock the City 2012 la concertul Black Label Society

Cum a fost la Rock the City - Black Label Society

Black Label Society pentru prima oară în România la Tuborg Greenfest powered by Rock the City - motivul de bucurie al verii! Imagini si impresii de la concert.

Zakk Wylde

Povești cu Zack Wylde, Metallica, Skid Row și Ozzy Osbourne în aburi de alcool

Zakk Wylde de la Black Label Society a vorbit despre noua sa carte Bringing Metal to the Children și a rememorat un incident cu Lars Ulrich de la Metallica și trupa Skid Row dintr-un bar și cele mai amuzante momente cu Ozzy Osbourne.

Zakk Wylde

Zakk Wylde ar fi încântat să îi țină locul lui Dimebag la o reuniune Pantera

Am tot auzit zvonuri și forfotă în jurul ideii unei reuniuni Pantera, dar pâna acum nu s-a materializat nimic. Totuși, dacă ar avea loc un asemenea eveniment, toboșarul Vinnie Paul... Continuare »

Casual Sex, single nou My Darkest Days (liric video)

My Darkest Days adoră Casual Sex, după Porn Star Dancing. Şi ca să arate acest lucru, a lansat un clip însoţit de versuri, pentru a fi reţinute mai bine. Casual... Continuare »

CLOSE
CLOSE