Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani Trofeu Globurile de AurGala Globurilor de Aur 2021 a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19

Yanni

Următoarele evenimente cu Yanni

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Yanni

Yanni a lansat "Test of Time", prima piesă de pe noul album "Sensuous Chill" - AUDIO

Pianistul de origine greacă Yanni a lansat primul single de pe noul său album, "Sensuous Chill". Melodia se numește "Test of Time" și poate fi ascultată în articol.

Poze concert Yanni la Sala Palatului pe 30 mai 2014

Urmăriți poze de la concertul susținut de Yanni la Sala Palatului pe 30 mai 2014. Yanni a revenit la București pentru promovarea albumului "Inspirato".

Ascultă noul album Yanni, "Inspirato" - AUDIO

Celebrul instrumentist și compozitor Yanni va lansa pe 29 aprilie cel de-al 17-lea album de studio, intitulat "Inspirato". Discul conține 13 piese, compuse de-a lungul carierei de 30 de ani dar reorchestrate, multe melodii neavând versuri sau partituri vocale în versiunile anterioare.

Yanni în concert la București, 2013, Sala Palatului

Concert YANNI, din nou la București

Fanii lui Yanni au parte de o veste excelentă. Turneul YANNI "WORLD TOUR 2013-2014" a fost inclus un nou concert la București, pe data de 30 mai, la Sala Palatului.

Concert Yanni la Sala Palatului

Yanni la Sala Palatului - respect, măiestrie și bună-dispoziție

Recenzie de concert - Impresii după reascultarea lui Yanni la Sala Palatului pe 31 martie, cu prilejul celei de-a doua vizite a compozitorului grec la București.

Concertul Yanni (Bucuresti 14.09.2011)

Câștigătorii dublelor invitații la concertul YANNI

InfoMusic a ales câștigătorii celor 2 invitații duble puse la bătaie pentru concertul Yanni de pe 31 martie. Vezi dacă ai avut noroc.

GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

Concerte și petreceri în weekendul 29 - 31 martie 2013 - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 29 - 31 martie 2013 în Bucuresti și în țară.

yanni

Biletele la concertul Yanni, aproape epuizate

Mai sunt două luni până la concertul Yanni de la București, iar biletele cu prețuri între 105 lei și 780 lei s-au epuizat în proporție de 50%.

Yanni

Concertul Yanni se amână cu o zi

Asociația Culturală Maria Domina anunță modificarea datei concertului Yanni de la București, acesta fiind reprogramat la o zi distanță față de data inițială. Prin urmare, show-ul artistului ce ar fi trebuit să se desfășoare pe 30 martie la Sala Palatului, va fi susținut pe 31 martie în aceeași locație.

Concertele anului 2012 în România!

Anul 2011 a dovedit că România este din ce în ce mai prezentă pe agendele trupelor şi artiştior consacraţi.  Scorpions, Roxette, Bon Jovi, Shakira, Sting, Judas Priest, Alice Cooper, Whitesnake,... Continuare »

La mulţi ani, Yanni!

Yanni, pe numele său real Yiannis Hrysomallis, este unul din cei mai importanţi pianişti şi compozitori din industria muzicală internaţională. S-a născut pe data de 14 noiembrie 1954, în Kalamata,... Continuare »

Concertul Yanni (Bucuresti 14.09.2011)

Concertul Yanni de la București, un regal instrumental (foto)

Pianistul și compozitorul de origine greacă, Yanni a concertat miercuri, 14 septembrie 2011, la Zone Arena din Bucureşti. Concertul din țara noastră a inaugurat turneul de promovare a albumului “Truth... Continuare »

Yanni- 14 septembrie la Zone Arena

Concert Yanni - acces și program

Mâine, 14 septembrie 2011, pianistul de origine greacă Yanni va concerta la Zone Arena din Bucureşti începând cu ora 20:00. Evenimentul organizat de Agenţia Vreau Bilet şi Asociaţia Culturală Maria... Continuare »

Concertele Toamnei 2011

Concertele toamnei 2011

Dacă în această vară ne-am bucurat de prezenţa numelor mari precum Scorpions, Roxette, Bon Jovi, Shakira, Sting, Judas Priest, Alice Cooper, Whitesnake sau Mika, acum a venit rândul artiştilor precum... Continuare »

Yanni- 14 septembrie la Zone Arena

Bilete Diamond VIP la concertul Yanni

Cei mai înfocaţi fani ai lui Yanni vor avea ocazia să asiste la concertul de pe 14 septembrie 2011 din rândul din fața scenei, grație biletelor Diamond VIP care costă ... Continuare »

Yanni canta la Bucuresti

Yanni, succes deplin în Statele Unite!

Yanni, celebrul pianist de orgine greacă şi-a încheiat seria de concerte pe pământ american după ce a înregistat succes după succes. Concertele sale au entuziasmat atât de tare publicul american,... Continuare »

yanni

Yanni concertează la Zone Arena

Celebrul pianist și compozitor de origine greacă, Yanni va concerta pentru prima oară în ţara noastră la Zone Arena din Bucureşti pe 14 septembrie 2011. Evenimentul este organizat de Asociaţia... Continuare »

yanni

Yanni ar putea concerta la București

Yanni, celebrul pianist şi compozitor de origine greacă ar putea veni în această toamnă să concerteze în România. În prezent, agenţia Vreau Bilet negociază cu managementul artistului termenii unui posibil... Continuare »

CLOSE
CLOSE