Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Wovenhand

Wovenhand este o trupă americană de country alternativ formată din David Eugene Edwards (voce, chitară, banjo), Chuck French (chitară), Neil Keener (bas), Ordy Garrison (tobe). Wovenhand trage sforile folkului alternativ și le împletește cu un gospel american pur, neșlefuit, în care însă nimeni nu bate din palme la unison.
Mistic și dur, acustic și profund, folkul Wovenhand este țesut de mâna lui David Eugene Edwards - cunoscut pentru legendarul proiect 16 Horsepower. Se adaugă tobele ritualice, vocea baritonală și versurile stoice electrificate de riffuri hipnotice de chitară.

Primul concert Woven în România are loc pe 26 aprilie 2015 în cadrul turneului de promovare a celui de-al șaptelea album Wovenhand, "Refractory Obdurate".

Următoarele evenimente cu Wovenhand

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Wovenhand

Wovenhand la București - Transe șamanice și mesaje spirituale

Trupa americană de country alternativ Wovenhand a fost invitată de onoare la București, pentru un concert în clubul Silver Church. Iată cum ne-am simțit pe 26 aprilie în compania lui David Eugene Edwards și ai colegilor săi de trupă.

Wovenhand în concert la The Silver Church pe 26 aprilie 2015

Poze concert Wovenhand în Silver Church pe 26 aprilie 2015

Urmăriți galeria de poze de la primul concert Wovenhand în București, la The Silver Church pe 26 aprilie 2015. Trupa Wovenhand a inclus Bucureștiul în cadrul turneului european, promovându-și cel de-al șaptelea album – „Refractory Obdurate”.

CLOSE
CLOSE