Concerte The Dire Straits Experience
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

will.i.am

Următoarele evenimente cu will.i.am

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre will.i.am

will.i.am - FIYAH ft. India Love

will.i.am - FIYAH ft. India Love

will.i.am a lansat videoclipul piesei ”FIYAH” ft. India Love. Vizualul este regizat de Shadae Lamar Smith după un concept gândit de artist.

will.i.am - Mona Lisa Smile featuring Nicole Scherzinger

will.i.am - Mona Lisa Smile featuring Nicole Scherzinger

will.i.am a lansat videoclipul noului single ”Mona Lisa Smile”. Piesa a fost înregistrată în colaborare cu Nicole Scherzinger, pentru vizual rapper-ul colaborând cu regizorul Michael Jurkovac.

Tom Jones

Tom Jones, dezamăgit de lipsa de profesionalism a directorilor The Voice UK

Ajuns la cel de-al 5-lea sezon, show-ul TV de talente The Voice UK are parte de schimbări radicale. Tom Jones, antrenor al emisiunii de la primul sezon până în prezent, a fost recent exclus din juriu. În urma acestei decizii, veteranul muzician și-a exprimat fără ocolișuri opinia cu privire la modul în care i-au comunicat decizia directorii emisiunii.

Will i.am. și Miley Cyrus - "Feelin' Myself" (secvență videoclip)

Miley Cyrus, expertă în twerking în noul clip Will.i.am, "Feelin' Myself"

După o prezență cuminte la gala MTV American Music Awards 2013, Miley Cyrus revine la stilul de dans care a consacrat-o. În noul videoclip al lui Will.i.am, "Feelin' Myself", artista pop este o expertă în twerking, în timp ce French Montana și Wiz Khalifa pozează lângă mașini scumpe.

Tom Jones, Kylie Minogue și Will i.am. în juriul The Voice UK 2014

Tom Jones, Will.i.am și Kylie Minogue, jurați ai noului sezon The Voice UK

Tom Jones și Will.i.am se vor întoarce în juriul emisiunii The Voice UK pentru cel de-al treilea sezon. Formula de patru inițială nu va fi însă păstrată, Jessie J fiind înlocuită de Kylie Minogue. De asemenea, în perioada următoare va fi anunțat cel de-al patrulea membru al juriului, Danny O'Donoghue luând decizia de a părăsi show-ul.

Kesha - "Crazy Kids" feat. Will.i.am.

Kesha prezintă "Crazy Kids" feat. Will.i.am - VIDEOCLIP

Kesha a lansat clipul noului single "Crazy Kids" feat. will.i.am. Artista jonglează cu inocență și agresivitatea, dând naștere unui personaj interesant.

Farsele hackerilor decontate de artiști și casele de discuri

În ce măsură afectează hackerii munca depusă de artiști și planurile de promovare ale caselor de discuri? Unii se amuză, alții amână lansările materialelor.

Will.i.am la NASA

Noul single Will.i.am, Reach For The Stars a fost lansat pe Marte - VIDEO

Will.i.am și-a lansat noul single Reach For The Stars într-un loc inedit. Artistul a renunțat la baruri, cluburi sau la orice alt loc de pe Pâmânt și s-a dus până pe Marte.

CLOSE
CLOSE