Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Viky Red

Următoarele evenimente cu Viky Red

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Viky Red

Roxen (2019)

Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România

Ascultă cele 5 melodii propuse în finala Selecției Naționale pentru Eurovision 2020. Piesele vor fi votate în finala locală de pe 1 martie 2020, fiind compuse pentru Roxen, reprezentanta României din acest an.

Viky Red - Fă-mi tot ce vrei

Viky Red lansează astăzi videoclipul celui mai nou single – Fă-mi tot ce vrei. Piesa are un stil diferit de cel cu care ne-a obișnuit artistul până acum iar videoclipul este unul incitant, în ton cu versurile melodiei.

Viky Red - "Poate" (secvență videoclip)

Viky Red a lansat un nou videoclip, "Poate"

Viky Red a dezvăluit videoclipul noului single "Poate". Piesa este compusă împreună cu Alex Cotoi și Mocanu Laurențiu, de regia clipului ocupându-se King Julian.

Secvență Viky Red feat. Ellie White - "Vânzător de lumină"

Clip nou, Viky Red feat. Ellie White - "Vânzător de lumină" - VIDEOCLIP

Colaborarea dintre Viky Red și Ellie White se bucură acum și de un videoclip pe care îl puteți urmări pe InfoMusic. Pentru realizarea melodiei, Viky Red a colaborat cu solistul trupei Voltaj, Călin Goia, care semnează versurile.

Flashmob Laura Stoica 2013

Flashmob Laura Stoica, un omagiu adus de artiștii români - VIDEO

Artiștii români alături de aproximativ 200 de persoane au susținut un flasmob în memoria artistei Laura Stoica. Vezi înregistrarea emoționantă a momentului.

Viky Red

Viky Red dedică fanilor noua piesă "Deep Into Your Heart" - VIDEOCLIP

Viky Red a lansat "Deep Into Your Heart", o nouă piesă ce reprezintă o declarație de dragoste. Cântecul este un tribut adus fanilor săi.

Aylin Cadir și Viky Red - Better

Aylin Cadir și Viky Red și-au unit forțele pentru Better - VIDEOCLIP

Better este rezultatul unei fuziuni între Aylin Cadir și Viky Red, doi artiști cu experiență în muzică, dar aflați la început de drum solo. Clipul este unul de stare, iar piesa se diferențiează de popcornurile românești.

Aylin Cadir & The Lucky Charms

Aylin Cadir a filmat clipul Cloud - VIDEO

Aylin Cadir pregătește videoclipul piesei Cloud, filmat timp de 2 zile chiar în satul bunicii sale. De asemenea, artista a dezvăluit că va înregistra o piesă cu Viky Red.

CLOSE
CLOSE