Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Velvet Revolver

Următoarele evenimente cu Velvet Revolver

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Velvet Revolver

Slash

Slash a lansat un clip animat: Bad Rain - VIDEO

Slash (ex-Guns N'Roses, Velvet Revolver) a lansat un clip animat pentru piesa Bad Rain, care poate fi urmarit mai jos. Melodia este inclusa pe albumul Apocalyptic Love lansat in data de 22 mai 2012.

velvet-revolver

După 4 ani, Scott Weiland cântă alături de Velvet Revolver! (video)

Aşa cum anunţam acum 10 zile, solistul Scott Weiland s-a reunit cu Velvet Revolver, în ciuda faptului că Slash a declarat în noiembrie că trupa va susține preselecții pentru a... Continuare »

Scott Weiland

Velvet Revolver se reunește cu Scott Weiland!

Scott Weiland și-a rezolvat neînțelegerile cu Velvet Revolver și se vor reuni luna aceasta. Știrea este o adevărată surpriză pentru fanii formației, întrucât Slash a declarat în noiembrie anul trecut... Continuare »

Velvet Revolver

Velvet Revolver va alege în curând noul vocal

Slash a dezvăluit că Velvet Revolver va încheia căutările unui nou vocal, la sfărșitul anului. Trupa nu mai are un vocal din anul 2008, când Scott Weiland a decis să... Continuare »

Slash

Slash va lansa un album live

Slash va lansa un album live cu înregistrarea unui concert pe care l-a susţinut în oraşul natal. Discul poată numele de "Made In Stoke 24/7/11" şi va fi lansat în... Continuare »

Scott-Weiland

Solistul de la Stone Temple Pilots a lansat un nou album solo (Audio)

Scott Weiland, solistul de la Stone Temple Pilots și Velvet Revolver, a lansat un nou album solo. Materialul discografic, ce se intitulează ”A Compilation Of Scott Weiland Cover Songs” este... Continuare »

Metallica și Lou Reed au lansat un site împreună (Video)

Metallica și Lou Reed au decis să promoveze mult dorita colaborare prin lansarea unui site dedicat acestui proiect. Acesta este - www.loureedmetallica.com – însă momentan nu este postată decât o... Continuare »

Diamond Baby

CLIPUL ZILEI: Diamond Baby – ”The Last Rock Star” cu Lemmy! (Video)

Diamond Baby este noul proiect muzical al fostului baterist de la Guns ‘N’ Roses și Velvet Revolver, Matt Sorum. Trupa a lansat single-ul de debut, ”The Last Rock Star”, pentru... Continuare »

Not Dead and Not For Sale de Scott Weiland

Pentru Scott Weiland Velvet Revolver a însemnat doar bani!

Scott Weiland a recunoscut că s-a alăturat grupului Velvet Revolver exclusiv din motive financiare. Deși îi plăcea sound-ul formației nu s-a gândit niciodată că aici va realiza cele mai bune... Continuare »

duff mckagan

Duff McKagan spune povestea sa cu Guns N’ Roses

Fostul basist al trupei Guns N’ Roses, Duff McKagan a început să lucreze la o carte autobiografică. Potrivit declarațiilor făcute de artist pentru cei de la Billboard, cartea va include... Continuare »

CLOSE
CLOSE