Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Van Halen

Următoarele evenimente cu Van Halen

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Van Halen

Eddie Van Halen

Eddie Van Halen a fost operat de urgență

Eddie Van Halen a fost operat de urgență a fost nevoit dă se opereze de urgență, suferind de diverticulită, afecțiune ce apare în zona colonului.

Câştigă o chitară Wolfgang cu Van Halen

Orice rocker adevărat visează la o chitară demenţială. La asta s-au gândit şi cei de la Van Halen, care au pus la cale un concurs pentru fani. Cine crede că... Continuare »

Van Halen - Beats Workin' (audio)

Mai sunt câteva zile până pe 7 februarie, când Van Halen va desfăta urechile fanilor cu albumul A Different Kind of Truth. Întâlnirea cu cel de-al 12-lea album al trupei... Continuare »

van-halen-1977

Van Halen - Blood And Fire, piesă nouă (audio)

Van Halen a postat online piesa Blood And Fire, extrasă de pe albumul Different Kind Of Truth, disponibil pe piaţă începând cu 7 februarie 2012. Different Kind Of Truth este... Continuare »

Preview al pieselor Blood and Fire şi Stay Frosty- Van Halen (AUDIO)

Mai sunt câteva zile până la mare lansare a albumului A Different Kind of Truth, dar Van Halen a postat un preview al piesei Blood And Fire. Pe pagina de... Continuare »

Van Halen

Van Halen - Tattoo (videoclip)

Van Halen a lansat videoclipul melodiei Tattoo, incluse pe albumul Different Kind Of Truth, disponibil pe piaţă începând cu data de 7 februarie 2012. Noul material va fi promovat printr-un... Continuare »

Van Halen (Eddie Van Halen si David Lee Roth) promovand albumul A Different Kind of Truth din 2012

Van Halen înregistrează cu David Lee Roth!

Van Halen va înregistrat primul album din 1984 cu solistul original David Lee Roth. De asemenea, trupa va pregăti și un turneu. Roth a fost înlocuit în 1985 de către... Continuare »

Chickenfoot

Chickenfoot ajută oamenii să-și găsească un serviciu! (Audio)

Cei de la Chickenfoot au lansat o nouă piesă de pe viitorul album, ”Chickenfoot III” ce va avea lansarea pe 27 septembrie. Cântecul se intitulează ”Three and A Half Letters”,... Continuare »

eddie van halen flip flops

Vara asta se poartă Eddie Van Halen

Eddie Van Halen a lansat o nouă colecție de șlapi pentru sezonul de vară.

CLOSE
CLOSE