Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18 Roger Waters - "The Gunner's Dream" (2021)Roger Waters reinterpretează piesa "The Gunner's Dream" - VIDEO Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”Jennifer Lopez dezminte zvonurile că ar fi apelat la operații estetice: "Așa arată fața mea" "Peaky Blinders" - trailer sezonul 5"Peaky Blinders" ajunge la final cu cel de-al șaselea sezon din serie Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy

Urma

Următoarele evenimente cu Urma


INFO & BILETE CONCERT

Știri despre Urma

Mani Gutău (Urma) a solicitat Guvernului "desecretizarea" costurilor de chirie practicate de instituțiile publice

Mani Gutău, vocalistul trupei Urma, a participat de curând la o ședință de Guvern în calitate de reprezentant al sectorului cultural independent. Prima sa vizită la Palatul Victoria a vizat o discuție largă pe tema susținerii artiștilor independenți, cu implicații în zona instituțiilor culturale publice și a lipsei de transparență asupra costurilor de chirie practicate.

Urma

Ascultă "Love Create Inspire", prima piesă Urma de pe albumul "Inima!ism" - AUDIO

"Love Create Inspire" este invitația pe care ne-o adresează trupa Urma, remintindu-ne că "muzica a fost făcută pentru astfel de momente" . Noua piesă a formației deschide un nou univers discografic, "Inima!ism".

Electric Castle Festival 2016

Primii artiști confirmați la Electric Castle Festival 2016

Electric Castle Festival 2016 va fi o nouă ediție ce va miza pe diversitate. Lista primilor artiști confirmați îi cuprinde pe RUSKO, Paul Kalkbrenner, Enter Shikari, Dub Pistols, Urma, Alternosfera și un artist proaspăt ajuns pe radio, Macanache.

Chase & Status la Electric City 2015

Peste 6.000 de oameni și-au testat limitele în primul maraton muzical Electric City

O declarație de forță pentru o seară, asta și-a dorit și a reușit să fie Electric City – Youth Day. Evenimentul derulat pe 28 martie la Cluj, sub egida „Cluj - Capitala Europeană a Tineretului”, a reușit să adune peste 6.000 de oameni, mai mult decât s-a preconizat inițial.

Urma în Silver Church pe 28 noiembrie 2013

URMA - Lost End Found sau când visele prind contur - VIDEO

Pe 28 noiembrie 2013, URMA a lansat materialul discografic “Lost End Found”. Află impresii de la concertul din Silver Church și legătura dintre noul album și patrimoniul arhitectural și cultural românesc.

Concertul Urma, modul perfect de a încheia sezonul concertelor de club

Recenzia concertului Urma la clubul Silver Church din București. Galerie foto.

Simfonie pentru suflet, URMA la MTV Unplugged - FOTO

Recenzia concertului unplugged URMA de la Cinema Patria de pe 10 mai. A fost un duo între URMA și Green Orchestra. Mani Gutău şi colegii au fermecat sala. Vezi detalii.

Concert URMA la Cinema Patria pe 10 mai 2013 pentru MTV Unplugged

Urmărește galeria de poze de la concertul trupei URMA în cadrul MTV Unplugged România. Cântarea a avut loc la Cinema Patria pe 10 mai 2013. Toate piesele au fost orchestrate într-o... Continuare »

GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

Concerte și petreceri în weekendul 10 - 12 mai 2013 - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 10 - 12 mai 2013 în Bucuresti și în țară.

URMA va cânta cu o orchestră la concertul acustic din 10 mai - VIDEO

URMA va performa alături de Green Orchestra pe 10 mai în cadrul unui concert acustic la Cinema Patria. Află amănunte despe eveniment de la Mani Gutău.

Padina Fest 2013 cu Dubioza Kolektiv, Alternosfera, Luna Amară și Al Jawala

Dubioza Kolektiv, Alternosfera și Urma cântă la Padina Fest 2013

Dubioza Kolektiv, Alternosfera, Al Jawala și Urma vor fi headlineri la Padina Fest 2013. Vezi ce alte trupe vor mai canta la festival și ce activități mai pregătesc organizatorii.

Mani Gutau in concertul URMA din Silver Church

Concert URMA MTV Unplugged la Cinema Patria - VIDEO

Trupa URMA va susține pe 10 mai la Cinema Patria un concert acustic, din seria MTV Unplugged. Vezi detalii despre bilete si declaratiile lui Mani Gutau.

Urma Live 29 martie 2011 - Foto: Radu Dumitrescu

URMA prezintă "Lost End Found" printr-un concert aniversar - VIDEO

Urma dezvăluie pe 28 martie noul album intitulat "Lost End Found", construit în parteneriat cu Fundaţia Pro Patrimonio şi Ordinul Arhitecţilor din România.

Poster aniversar semnat de Paul Mureșan - volunatar Tășuleasa Social

Trupa URMA celebrează 10 ani de activitate - VIDEO

URMA, a fost inițiată ca un proiect de muzică alternativă de către Mani Gutău. Aniversarea celor 10 ani de existență va fi sărbătorită alături de public.

Mani Gutau in concertul URMA din Silver Church

Urma. As Usual, Unusual

Silver Church s-a umplut din nou pe 21 noiembrie cand fanii Urma au venit nerăbdători să-și vadă preferații într-un concert live pe cât de obișnuit, pe atât de deosebit. As Usual, Unusual, Urma a adunat piese de pe cele trei albume și le-a prezentat fanilor într-un "pachet" special ceea ce a făcut ca atmosfera pe cât de caldă și relaxantă, pe atât de animată.

Mani Gutau in concertul URMA din Silver Church

Poze de la concertul URMA din Silver Church de pe 21 noiembrie

Trupa URMA a susținut un nou concert la Silver Church. După lansarea clipului "Cine Iubește și lasă" - vezi video- formația s-a întors în clubul de pe Calea Plevnei pentr-o... Continuare »

Urma

Urma cântă la GuerriLIVE Acoustic Session

Trupa Urma va concerta la GuerriLIVE Acoustic Session. Acordurile acustice se vor auzi luni, 19 noiembrie, de la 6 la 7 seara.

Urma concerteaza la The Silver Church - 9 ani de activitate

Urma sărbătorește 9 ani de carieră în The Silver Church

Trupa URMA va sărbători în The Silver Church club cei 9 ani de cariera în muzică. Concertul aniversar va avea loc pe 29 martie 2012, începând cu ora 22.00. URMA... Continuare »

Mani, URMA (cadru din clipul Cine iubește și lasă)

Videoclipul oficial URMA - Cine iubește și lasă

Trupa URMA a prezentat single-ul și videoclipul “Cine iubește și lasă” la finalul concertului de pe 8 februarie din The Silver Church. Prelucrarea binecunoscutei teme folclorice beneficiază de interpretarea inconfundabilă... Continuare »

Concert URMA - The Silver Church, București, 08.02.2012

Formația URMA a lansat un nou single și un nou videoclip pe 8 februerie. La sfârșitul concertului, în Silver Church a fost coborât un ecran în spatele scenei pe care a fost proiectat videoclipul. Citește... Continuare »

URMA, lansare „Cine iubește și lasă” (București, 08.02.2012)

URMA - lansarea unui nou single & videoclip

Miercuri seară, formația URMA a lansat un nou single și un nou videoclip în The Silver Church. Concertul era programat pentru ora 22:00, dar a început efectiv cu o oră mai... Continuare »

Concerte rock în București în februarie

Cea mai scurtă lună din an abundă în concerte de muzică rock. După ce în ianuarie am avut parte de evenimente incitante oferite de Nazareth, Tarja Turunen şi Arch Enemy,... Continuare »

Urma concerteaza la The Silver Church

Concert Urma în The Silver Church

Trupa Urma va concerta pe 8 februarie 2012 începând cu ora 21.30 în The Silver Church Club din Bucureşti. Cu această ocazie vor fi lansate un nou videoclip şi un... Continuare »

CLOSE
CLOSE