Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Ugly Kid Joe

Ugly Kid Joe Ugly Kid Joe a luat ființă în 1990 și a devenit celebra datorită hit-urilor Cats in the Cradle și Everything About You. Primul material lansat a fost EP-ul As Ugly as They Wanna Be (1991) iar albumul de debut intitulat America's Least Wanted (1992) a intrat pe primele poziții in majoritatea topurilor internaționale. Trei ani mai târziu se lansează al doilea disc, Menace to Sobriety (1995), urmat de un masiv turneu de promovare dar și despărțirea de casa de discuri Mercury Records.

Formația își înființează propriul label și scoate pe piață în 1996 al 3-lea și ultimul disc intitulat Motel California. În 1997 Ugly Kid Joe își încetează activitatea muzicală iar în luna mai 2010 trupa a anunțat ca s-a reunit pentru a lansa EP-ul: Stairway to Hell.

Următoarele evenimente cu Ugly Kid Joe

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Ugly Kid Joe

Ugly Kid Joe - Under the Bottom feat. Phil Campbell

Trupa americană Ugly Kid Joe a lansat videoclipul piesei „Under The Bottom” pentru care au colaborat cu chitaristul Motörhead, Phil Campbell. Materialul poate fi urmărit în articol.

Whitfield Crane, solistul Ugly Kid Joe

Whit de la Ugly Kid Joe despre reuniunea trupei, noul EP și vizitele în India - VIDEO

Solistul de la Ugly Kid Joe, Whitfield Crane, ne-a vorbit deschis despre reuniunea formației, noul album, planurile de viitor și cum s-a îndrăgostit de India. Vorbind despre industria muzicala, Whit ne-a declarat: Casele de discuri sunt moarte!

Ugly Kid Joe

I'm Alright - noul clip Ugly Kid Joe - VIDEOCLIP

Ugly Kid Joe a lansat un nou videoclip, intitulat I'm Alright, care poate fi urmarit pe InfoMusic mai jos. Melodia este inclusa pe EP-ul Stairway to Hell aparut in luna iunie dupa o absenta de 16 ani.

Rock The City – Ziua #3 – Ugly Kid Joe

UPDATE: Citește recenzia concertului Ugly Kid Joe Californienii din Ugly Kid Joe au făcut super-show în deschiderea ultimei zile de festival Tuborg Greenfest powered by Rock the City. În ciuda timpului scurt, publicul... Continuare »

Reamonn - Through The Eyes Of A Child

5 piese rock pentru playlistul de Ziua Copilului

InfoMusic vă recomandă cinci piese ce ar trebui să se strecoare în playlist-ul zilei de 1 iunie pentru a vă călăuzi în răsfoitul prin amintiri.

Ugly Kid Joe

Devil's Paradise - noul videoclip Ugly Kid Joe

Ugly Kid Joe revin în forță în scenă după o absență de 15 ani cu un videoclip nou-nouț pentru piesa Devil's Paradise. Videoclipul prevestește lansarea noului EP, Stairway to Hell,... Continuare »

Rock the city 2012

Bilete la Rock the City 2012

Festivalul Rock the City 2012 se va desfăşura în perioada 29 iunie - 1 iulie sub tutela Tuborg Greenfest. Timp de trei zile, complexul Romexpo din Bucureşti va găzdui concerte... Continuare »

Rock the City 2012

Rock the City 2012: Machine Head, Godsmack, Black Label Society & alții

Reprezentanţii D&D East Entertainment, organizatorii festivalului Rock the City, au susţinut la Hard Rock Cafe o conferinţă de presă în cadrul căreia au fost anunţate trupele care vor cânta în... Continuare »

CLOSE
CLOSE