Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Travis

Următoarele evenimente cu Travis

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Travis

Travis - A Ghost

Travis - A Ghost

Travis iese din izolare cu un single nou, ce lasă trecutul în urmă. Intitulat ”A Ghost”, single-ul vine acompaniat de un videoclip, anunțând lansarea unui nou material de studio.

Travis - Idlewild ft. Josephine Oniyama

Travis - Idlewild ft. Josephine Oniyama

Travis a lansat videoclipul noului single ”Idlewild”. Piesa este înregistrată împreună cu Josephine Oniyama și se regăsește pe albumul ”Everything at Once”.

Travis

Travis - Animals

Travis a lansat videoclipul noului single ”Animals”. Piesa este compusă de basistul formației, Dougie Payne, și se regăsește pe albumul ”Everything at Once”.

Travis - What Will Come

Travis - What Will Come

Travis a lansat videoclipul noului single ”What Will Come”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Everything at Once”.

Travis - Magnificent Time

Travis - Magnificent Time

Trupa de rock alternativ Travis a lansat videoclipul noului single ”Magnificent Time”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Everything at Once”.

Travis

Travis - 3 Miles High

Travis a lansat videoclipul noului single ”3 Miles High”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Everything at Once”.

CLOSE
CLOSE