Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări

Travis

Următoarele evenimente cu Travis

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Travis

Travis - Nina's Song

Travis - Nina's Song

Scoțienii de la Travis au distribuit-o pe Huey (the cat) în noul videoclip "Nina's Song". Dacă vreți să vedeți o pisică grăsună și simpatică cântând, acesta este clipul pe care nu ar trebui să-l ratați.

Travis - All Fall Down

Travis - All Fall Down

Travis a lansat o nouă piesă melancolică și cu mult substrat, intitulată ”All Fall Down”. Melodia se regăsește pe albumul "10 Songs", așteptat pe piață anul acesta.

Travis - The Only Thing (feat. Susanna Hoffs)

Travis - The Only Thing (feat. Susanna Hoffs de la The Bangles)

Travis aduce în viețile noastre romantismul reaprins al zilelor de demult. Noul duet cu Susanna Hoffs, din trupa The Bangles, are ceva din căldura transmisă de Sonny and Cher, așa că nu ne-am mira ca "The Only Thing" să rămână peste ani una dintrele piesele emblemă ale trupei Travis.

Travis - Valentine

Travis - Valentine

Travis intră în categoria greilor în materie de distors pe chitară, ”Valentine” marcând probabil cea mai heavy lansare a trupei de rock alternativ. În videoclip îl vedem pe vocalistul Fran Healy răpus de amintirea unei iubiri din trecut.

Travis - A Ghost

Travis - A Ghost

Travis iese din izolare cu un single nou, ce lasă trecutul în urmă. Intitulat ”A Ghost”, single-ul vine acompaniat de un videoclip, anunțând lansarea unui nou material de studio.

Travis - Idlewild ft. Josephine Oniyama

Travis - Idlewild ft. Josephine Oniyama

Travis a lansat videoclipul noului single ”Idlewild”. Piesa este înregistrată împreună cu Josephine Oniyama și se regăsește pe albumul ”Everything at Once”.

Travis

Travis - Animals

Travis a lansat videoclipul noului single ”Animals”. Piesa este compusă de basistul formației, Dougie Payne, și se regăsește pe albumul ”Everything at Once”.

Travis - What Will Come

Travis - What Will Come

Travis a lansat videoclipul noului single ”What Will Come”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Everything at Once”.

Travis - Magnificent Time

Travis - Magnificent Time

Trupa de rock alternativ Travis a lansat videoclipul noului single ”Magnificent Time”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Everything at Once”.

Travis

Travis - 3 Miles High

Travis a lansat videoclipul noului single ”3 Miles High”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Everything at Once”.

CLOSE
CLOSE