Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO

Toto Cutugno

Unul dintre cei mai apreciați cântăreți italieni, Toto Cutugno a vândut peste 100 de milioane de discuri în întreaga lume. Este singurul cântăreț italian care a câștigat concursul Eurovision, în 1990. Dintre hiturile sale, piesa "L’italiano", lansată în 1983, cunoaște peste 160 de versiuni realizate de alți artiști internaționali, fiind printre cele mai fredonate cântece italiene din toate timpurile.

Toto Cutugno și-a început cariera muzicală ca baterist, hotărându-se apoi să înfințeze o trupă. A început astfel să compună muzică. De-a lungul timpului, Toto Cutugno a scris peste 400 de piese ce au fost interpretate de peste 50 de interpreți cunoscuți, precum Adriano Celentano, Luis Miguel, Fausto Leali și Ricchi e Poveri.

Italianul a cântat prima dată în România în 1993, în cadrul Festivalului Cerbul de Aur, iar de atunci ne-a vizitat frecvent țara pentru a susține concerte sau pentru a participa la diferite evenimente.

Următoarele evenimente cu Toto Cutugno


INFO & BILETE CONCERT

Știri despre Toto Cutugno

Concert Toto Cutugno la Sala Palatului pe 27 februarie 2015

Concertul aniversar Toto Cutugno a fost reprogramat pentru 2021

Concertul pe care Toto Cutugno ar fi trebuit să îl susțină pe 29 mai la Sala Palatului a fost reprogramat pe anul viitor. Biletele cumpărate rămân valabile pentru noua dată anunțată de organizatori.

Poze concert Toto Cutugno la București 2015

Toto Cutugno sărbătorește 50 de ani de activitate printr-un concert la Sala Palatului

Toto Cutugno este unul dintre muzicienii care au marcat generații întregi de ascultători. Celebrul solist italian sărbătorește 50 de ani de activitate alături de publicul din România cu un concert ce va avea loc la Sala Palatului pe 29 mai 2020. Mai multe detalii în articol.

Poze concert Toto Cutugno la București 2015

Poze concert Toto Cutugno la București 2015

Urmărește poze de la concertul susținut de Toto Cutugno la scena Sălii Palatului din București, vineri, 27 februarie 2015. Fotografiile din galerie sunt din timpul piesei din deschiderea concertului și imediat după pauză. În cea de-a doua parte a serii, Toto Cutugno a fost acompaniat de Orchestra Simfonica București.

Toto Cutugno

Toto Cutugno va cânta alături de Orchestra Simfonică București

Pe 3 noiembrie, pentru prima dată în România, Toto Cutugno va cânta împreună cu Orchestra Simfonică București. Artistul va ajunge în țară cu două zile înainte de concert pentru a repeta cu orchestra română.

Concert Toto Cutugno în luna noiembrie la Sala Palatului din București

Toto Cutugno, unul dintre cei mai talentați și cunoscuți artiști italieni din întreaga lume, va reveni pe scena din România pentru a susține un concert de excepție pe 3 noiembrie, la Sala Palatului din București.

toto cutugno - reducere bilete

Biletele la concertul lui Toto Cutugno sunt mai ieftine

Toto Cutugno va concerta pe 29 februarie la Sala Palatului din Bucureşti. Cine nu şi-a cumpărat un bilet la acest eveniment are acum şansa să o facă la un preţ... Continuare »

CLOSE
CLOSE