Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Toto Cutugno

Unul dintre cei mai apreciați cântăreți italieni, Toto Cutugno a vândut peste 100 de milioane de discuri în întreaga lume. Este singurul cântăreț italian care a câștigat concursul Eurovision, în 1990. Dintre hiturile sale, piesa "L’italiano", lansată în 1983, cunoaște peste 160 de versiuni realizate de alți artiști internaționali, fiind printre cele mai fredonate cântece italiene din toate timpurile.

Toto Cutugno și-a început cariera muzicală ca baterist, hotărându-se apoi să înfințeze o trupă. A început astfel să compună muzică. De-a lungul timpului, Toto Cutugno a scris peste 400 de piese ce au fost interpretate de peste 50 de interpreți cunoscuți, precum Adriano Celentano, Luis Miguel, Fausto Leali și Ricchi e Poveri.

Italianul a cântat prima dată în România în 1993, în cadrul Festivalului Cerbul de Aur, iar de atunci ne-a vizitat frecvent țara pentru a susține concerte sau pentru a participa la diferite evenimente.

Următoarele evenimente cu Toto Cutugno

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Toto Cutugno

Poze concert Toto Cutugno la București 2015

Poze concert Toto Cutugno la București 2015

Urmărește poze de la concertul susținut de Toto Cutugno la scena Sălii Palatului din București, vineri, 27 februarie 2015. Fotografiile din galerie sunt din timpul piesei din deschiderea concertului și imediat după pauză. În cea de-a doua parte a serii, Toto Cutugno a fost acompaniat de Orchestra Simfonica București.

Toto Cutugno

Toto Cutugno va cânta alături de Orchestra Simfonică București

Pe 3 noiembrie, pentru prima dată în România, Toto Cutugno va cânta împreună cu Orchestra Simfonică București. Artistul va ajunge în țară cu două zile înainte de concert pentru a repeta cu orchestra română.

Concert Toto Cutugno în luna noiembrie la Sala Palatului din București

Toto Cutugno, unul dintre cei mai talentați și cunoscuți artiști italieni din întreaga lume, va reveni pe scena din România pentru a susține un concert de excepție pe 3 noiembrie, la Sala Palatului din București.

toto cutugno - reducere bilete

Biletele la concertul lui Toto Cutugno sunt mai ieftine

Toto Cutugno va concerta pe 29 februarie la Sala Palatului din Bucureşti. Cine nu şi-a cumpărat un bilet la acest eveniment are acum şansa să o facă la un preţ... Continuare »

CLOSE
CLOSE