Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Tom Morello

Următoarele evenimente cu Tom Morello

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Tom Morello

Tom Morello & Serj Tankian

Tom Morello și Serj Tankian cântă pentru Chris Cornell la doi ani după moartea sa

Pe 18 mai 2019 s-au împlinit 2 ani de la moartea solistului trupelor Audioslave și Soundgarden, Chris Cornell, iar pentru a-l onora, Tom Morello, fostul chitarist al trupei și Serj Tankian, solistul de la System of A Down au cântat piesa "Like A Stone" pe scena festivalului Sonic Temple din Ohio. Puteți vedea înregistrarea în articolul de mai jos.

Scott Ian, Tom Morello & Nuno Bettencourt

Chitare Fender customizate pentru Game of Thrones - Scott Ian, Tom Morello și Nuno Bettencourt le testează - VIDEO

Mega serialul Game of Thrones vine cu noi surprize, chitare de colecție marca Fender, personalizate pentru cele trei case regale principale: Stark, Lannister și Targaryen. Chitariștii Scott Ian, Tom Morello și Nuno Bettencourt au fost invitați să se joace cu instrumentele unice și extrem de valoroase. Iată mai jos ce a ieșit din joaca lor.

Bruce Springsteen a lansat videoclipul "Just Like Fire Would"

"Just Like Fire Would", noul videoclip Bruce Springsteen poate fi urmărit pe InfioMusic. Piesa este inclusă pe ultimul album de studio, intitualt "High Hopes", lansat pe 14 ianuarie. Discul a fost înregistrat alături de trupa the E Street Band și chitaristul trupei Rage Against The Machine, Tom Morello.

Bruce Springsteen a lansat clipul "High Hopes" - LYRIC VIDEO

Bruce Springsteen va lansa pe 14 ianuarie 2014 albumul "High Hopes", ce conține 12 melodii. Discul a fost înregistrat în timpul turneului australian din acest an alături de trupa the E Street Band și chitaristul trupei Rage Against The Machine, Tom Morello. Primul single care beneficiază de un lyric video este pentru piesa de titlu.

Bruce Springsteen lansează un nou album - "High Hopes"

Bruce Springsteen va lansa pe 14 ianuarie 2014 albumul "High Hopes", ce conține 12 melodii. Discul a fost înregistrat în timpul turneului australian din acet alături de trupa the E Street Band și chitaristul trupei Rage Against The Machine, Tom Morello.

Bruce Springsteen înregistrează un nou album

Bruce Springsteen a declarat că are suficient material pentru lansarea unui nou album. Artistul, în vârstă de 63 de ani, a înregistrat alături de chitaristul trupei Rage Against The Machine, Tom Morello și trupa sa the E Street Band.

Scott Weiland

Velvet Revolver se reunește cu Scott Weiland!

Scott Weiland și-a rezolvat neînțelegerile cu Velvet Revolver și se vor reuni luna aceasta. Știrea este o adevărată surpriză pentru fanii formației, întrucât Slash a declarat în noiembrie anul trecut... Continuare »

Orchid de Tom Morello

Tom Morello de la Rage Against The Machine lansează o carte de benzi desenate

Chitaristul trupei Rage Against The Machine, Tom Morello a anunțat că va lansa o serie de benzi desenate, pe data de 12 octombrie. Subiectul principal al poveștii spuse de Morello... Continuare »

CLOSE
CLOSE