Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Todd La Torre

Următoarele evenimente cu Todd La Torre

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Todd La Torre

Queensryche la Turbohalle: Todd La Torre îl poate reînvăța pe Geoff Tate propriile piese

Metaliștii români probabil că ori au plecat din țară, ori “au ieșit la pensie”. Altfel nu-mi explic audiențele scăzute de care s-au bucurat atât Tim “Ripper” Owens, cât și Queensryche la vizitele acestora prin minunata noastră capitală. Pe de altă parte, trebuie luată în considerare și partea plină a paharului: la concertul Queensryche de pe 20 octombrie am scăpat de înghesuială, m-am putut deplasa unde am crezut de cuviință, în încercarea de a “prinde” cel mai bun sunet posibil.

Queensryche 2012

Queensryche a lansat un nou clip, "Fallout" - VIDEOCLIP

Queensryche a lansat primul videoclip oficial cu solistul Todd La Torre (ex-Crimson Glory). Acesta poartă numele "Fallout" si prezintă imagini live înregistrate în timpul concertelor. Queensryche va concerta la București pe 20 octombrie 2013 în Turbohalle.

Queensryche 2012

Queensryche a lansat un nou single, "Fallout" - AUDIO

La doar două săptămâni de la apariția melodiei "Where Dreams Go To Die", Queensryche cu solistul Todd La Torre (Crimson Glory) revine în atenția fanilor cu cel de-al treilea extras... Continuare »

Queensryche 2012

Ascultă noua melodie Queensryche, "Where Dreams Go To Die" - AUDIO

Queensryche, alături de solistul Todd La Torre a lansat al doilea single al noului album. Piesa aleasă poartă numele "Where Dreams Go To Die" iar discul, "self-titled", va fi lansat pe 24 iunie 2013.

Queensryche

Queensryche a lansat primul single cu solistul Todd La Torre, Redemption - AUDIO

Queensryche alături de solistul Todd La Torre a lansat primul single intitulat "Redemption". Piesa este inclusa pe primul albumul care va apărea pe piață în data de 10 iunie.

Queensryche 2012

Queensryche va lansa un nou album

Queensryche va lansa la începutul anului viitor un nou album, primul cu noul solist Todd La Torre. Până la apariția discului formația ofera fanilor un teaser ce conține variante demo ale pieselor incluse pe album.

CLOSE
CLOSE