Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Tiziano Ferro

Următoarele evenimente cu Tiziano Ferro

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Tiziano Ferro

Videoclip Tiziano Ferro Lento Veloce

Tiziano Ferro - Lento/Veloce

Tiziano Ferro a lansat un nou videoclip, pentru piesa "Lento/Veloce", care descrie o noapte nebună în Las Vegas. E scenariul clasic al filmului "Hangover", dar într-o variantă reinterpretată în 2017.

Laura Pausini - Chiedilo al cielo

Laura Pausini - Chiedilo al cielo

Laura Pausini a lansat videoclipul noului single ”Chiedilo al cielo”. Melodia este extrasă de pe albumul nominalizat la Grammy ”Simili”.

Tiziano Ferro - Il Conforto ft. Carmen Consoli

Tiziano Ferro - Il Conforto ft. Carmen Consoli

Tiziano Ferro a lansat piesa ”Il Conforto”, o baladă emoționantă, pe care o interpretează în duet cu artista de origine italiană Carmen Consoli. Noul single este acompaniat de un videoclip în regia lui Gaetano Morbioli.

Tiziano Ferro - Potremmo Ritornare

Tiziano Ferro - Potremmo Ritornare

Tiziano Ferro a lansat videoclipul noului single ”Potremmo Ritornare”. Piesa este extrasă de pe albumul “Il mestiere della vita”, așteptat pe piață în luna decembrie.

Tiziano Ferro

Tiziano Ferro - Un Estadio

Tiziano Ferro a lansat un lyric video pentru noul single ”Un Estadio”. Piesa este extrasă de pe albumul de hituri: “TZN: The Best of Tiziano Ferro“.

CLOSE
CLOSE