Urmărește-ne în Social Media

TOATE MATERIALELE DESPRE

Tiesto

Tijs Verwest, alias Tiesto, și-a început cariera în 1985. Producătorul s-a lansat în perioada în care progressive-ul cu elemente trance cunoștea cea mai mare expansiune. De la turnee mondiale la a fi primul DJ care a mixat la Jocurile Olimpice în fața a milioane de spectatori și telespectatatori, Tiesto a ajuns să fie unul dintre cei mai iubiți DJ, producători și remixeri ajunși vreodată în spatele platanelor.

Producătorul olandez are în palmares o nominalizare la Premiile Grammy, în categoria Best Electronic/Dance Album, primită în 2008 pentru discul "Elements of Life", precum și multiple premii acordate de MTV, TMF, WMC Awards Miami, Ibiza DJ Awards, ID&T Dutch DJ Award. În plus, DJ Magazine l-a denumit 3 ani la rând "DJ-ul nr. 1 din lume". Din perspectiva fanilor, Tiesto este un artist care își transpune întotdeauna sentimentele prin intermediul muzicii pe care o mixează.

Concerte Tiesto în România


Tiesto a susținut mai multe concerte în România. În 2007 a concertat la Sala Polivalentă din București, în 2011 a urcat pe scena de la Arenele Romane, în 2016 a fost headliner la UNTOLD, revenind pe scena festivalului din Cluj-Napoca în 2018.

DJ-ul a concertat în 2018 și la Romexpo, în București, cu prilejul primei ediții Don't Let Daddy Know din România.

Vezi toată descrierea artistului