Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Tiarra

Următoarele evenimente cu Tiarra

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Tiarra

Galadriel

Galadriel, într-o noapte dark metal

Trupa Galadriel a cântat în club Fabrica din București pe 17 septembrie. Publicul a intrat în starea de concert pe melodiile trupelor For My Sins, StoneLight și Tiarra.

HIM

Myrath, Tiarra și Aeon Blank deschid concertul HIM de la Timișoara

Concertul Him programat pe 31 iulie în Parcul Rozelor din Timișoara va fi deschis de Myrath, Tiarra și Aeon Blank. Primele 1000 de bilete, la preț promoțional, au fost vândute, evenimentul anunțându-se a fi sold out.

Tiarra - Lansare Album X în Fabrica

Tiarra aniversează 10 ani de existență prin albumul X

Sâmbătă seara, pe 21 martie, InfoMusic a ajuns în club Fabrica, la un eveniment destul de așteptat de către iubitorii de gothic symphonic metal din România, mai exact lansarea noului album al trupei Tiarra.

Therion la Arenele Romane pe 19 octombrie 2012

ARTmania Festival Sibiu 2014: Șapte noi concerte de poveste în Vampires' Den

Cea de-a noua ediție a Festivalului ARTmania prezintă o suită amplă de concerte și evenimente alternative organizate în diverse locații din Sibiu cu scena principală amenajată în Complexul Balanța, transformat în Vampires' Den.

Diary of Dreams la Bucuresti, 29 februarie 2012

Jurnalul unui concert Diary of Dreams

Diary of Dreams. Stop. Tiarra. Stop. Concert. Stop. The Silver Church. Stop. 29 februarie. Stop. Dragă jurnalule, aseară a fost dark de tot. Şi nu orice fel de dark, ci... Continuare »

Diary of Dreams, live la The Silver Church

Concert Diary Of Dreams în Silver Church

Diary Of Dreams va concerta pe 29 februarie 2012 în clubul Silver Church din Bucureşti. Proiectul Diary Of Dreams a luat naştere la sfârşitul anilor ‘80 la iniţiativa lui Adrian... Continuare »

Pachete Meet & Greet pentru fanii trupei Lake Of Tears

Echipa Project Events, organizatorii evenimentului au pus de astăzi în vânzare 20 de pachete Meet & Greet, special pentru fanii trupei Lake Of Tears. Fiecare pachet include: fotografie cu membrii... Continuare »

Tiarra

Tiarra şi Abigail cântă în deschiderea concertului Lake of Tears

Trupele Tiarra şi Abigail vor cânta în deschiderea concertului celor de la Lake of Tears de la Arenele Romane din Bucureşti. Evenimentul este organizat de Project Events şi va avea... Continuare »

CLOSE
CLOSE