Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Thomas Azier

Următoarele evenimente cu Thomas Azier

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Thomas Azier

Interviu Thomas Azier: "Câtă vreme muzica este autentică, ea va trece proba timpului"

Thomas Azier iubește contrastele. Un electro rece cu o voce caldă, analog cu digital, agresiv cu tandru, așa este pusă în valoare frumusețea muzicii compuse de tânărul artist. Are un spirit ambițios și autodidact, fiecare detaliu fiind șlefuit cu atenție, indiferent dacă vorbim despre versuri, compoziție, mixaj sau producție. Thomas reușește să le facă pe toate și nu oricum. Este mândru de primul său album, “Hylas”, pentru că nu a trebuit să facă niciun compromis și crede în autenticitatea muzicii, ce nu poate fi știrbită de timp.

Thomas Azier

Concert Thomas Azier în premieră la București

Cel de-al treilea party din seria evenimentelor Deck Sounds îl va avea în prim plan pe Thomas Azier, tânăr exponent al noului val de artiști electro-pop ce cucerește clasamentele europene. Concertul va avea loc pe 26 aprilie, în club Colectiv.

CLOSE
CLOSE