Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București INFO CONCERT:
Ed Sheeran
HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny

The xx

Următoarele evenimente cu The xx

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre The xx

Videoclip The XX I Dare You

The xx - I Dare You

The xx continuă lansările de single-uri de pe ultimul album, de această dată cu piesa "I Dare You". Aceasta primește un videoclip artistic, veritabil scurt metraj, care servește și ca reclamă Calvin Klein.

The XX I See You Deluxe

The XX lansează 3 noi melodii pentru varianta deluxe a albumului "I See You"; Ascultă-le aici - AUDIO

The XX au lansat cu mult hype în acest an albumul "I See You", primit excelent de public şi critici. Deşi au trecut doar 5 luni de la debutul său, avem deja şi o versiune deluxe digitală proaspăt sosită a LP-ului, care aduce ca bonus 3 piese noi. Toate pot fi ascultate mai jos.

The xx - Say Something Loving

The xx - Say Something Loving

Trupa britanică The xx a lansat videoclipul noului single ”Say Something Loving”. Piesa este extrasă de pe albumul ”I See You”, apărut anul acesta, în luna ianuarie.

The xx

The xx lansează albumul "I See You"

Formaţia britanică indie The xx a lansat albumul "I See you", cel de-al treilea album de studio.

The xx

Ascultă noul single The xx, "Say Something Loving" - AUDIO

Trupa britanică The xx a lansat un nou single, intitulat ”Say Something Loving”. Piesa este extrasă de pe albumul ”I See You”, așteptat pe piață luna aceasta.

The xx - On Hold

The xx - On Hold

Trupa britanică The xx a lansat videoclipul noului single ”On Hold”. Piesa este extrasă de pe LP-ul ”I See You”, așteptat pe piață în 2017.

CLOSE
CLOSE