Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

The White Stripes

Următoarele evenimente cu The White Stripes

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre The White Stripes

10 hituri de ascultat toamna - AUDIO

Când ploaia bate în geam, iar vântul șuieră afară, e vreme de stat în casă cu o muzică plăcută în surdină. Cele mai frumoase piese de toamnă se găsesc în playlistul nostru. Le poți acompania cu o ceașcă de ceai sau de cafea.

The White Stripes - City Lights

The White Stripes - City Lights

”City Lights”, o piesă înregistrată de The White Stripes în 2005 și retușată în 2016, este prezentată publicului împreună cu un videoclip regizat de Michel Gondry. Melodia, nelansată până acum, se regăsește pe albumul de colecție ”Jack White Acoustic Recordings 1998-2016”.

Michael Jackson și Lisa Marie Presley

10 cupluri de artiști care au făcut istorie

Dragostea sună atât de bine în cântece, dar oare ce rol joacă în relațiile de cuplu ale artiștilor? Am trecut în revistă 10 povești de dragoste dintre muzicieni, precum Avril Lavigne și Chad Kroeger, John Lennon și Yoko Ono, Cher și Sonny, Michael Hutchence (INXS) și Kylie Minogue, Michael Jackson și Lisa Marie Presley, Kurt Cobain și Courtney Love. Vă invităm să aflați mai multe despre trecutul lor tumultuos.

Jack White

Jack White pregăteşte lansarea unui nou album solo

Jack White, fostul membru The White Stripes, a declarat că în prezent produce două materiale, iar unul dintre acestea îi aparţine.

The White Stripes lansează albumul aniversar "Nine Miles From The White City"

Formația The White Stripes pregătește un nou material ce va marca împlinirea a 10 ani de la apariția albumului "Elephant". Materialul discografic se numește "Nine Miles From The White City" și conține 26 de piese. Vezi tracklistul complet.

James Bond

Top soundtrack-uri James Bond - cele mai populare din ultimii 50 de ani - VIDEO

Când spui James Bond, două elemente sunt indispensabile oricărui film ce completează această serie de colecție: replica ”My name is Bond. James Bond.” și coloana sonoră. Vezi care sunt cele mai populare soundtrack-uri Bond din ultimii 50 ani, conform unui studiu realizat recent.

Brendan Benson (sursa foto listal.com)

Brendan Benson a lansat o piesă nouă - AUDIO

Brendan Benson, unul dintre membrii fondatori ai trupei The Raconteurs, a lansat o nouă piesă solo, pe care o puteți asculta mai jos. Aceasta se intitulează ”Bad for Me” și... Continuare »

The White Stripes

The White Stripes prezintă piese vechi, dar noi pentru fani

The White Stripes se pregătește să lanseze versiuni alternative a două piese clasice, care nu au fost disponibile pentru fanii, până acum. Prima este o variantă de început a single-ului din 2002, ”Dead Leaves And Dirty Ground”, care este... Continuare »

the-white-stripes

Noi apariții de la The White Stripes!

Jack şi Meg White(The White Stripes) au concertat împreună ultima dată pe 31 iulie 2007 în Southaven, Mississippi, iar înregistrarea acestei ultime reprezentații va fi lansată sub forma unui album... Continuare »

The_White_Stripes

The White Stripes s-a destrămat!

Americanii de la The White Stripes au anunțat printr-un post pe site-ul Third Man Records că nu vor mai cânta împreună. “The White Stripes dorește să anunțe că astăzi, 02 februarie... Continuare »

CLOSE
CLOSE