Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

The Tiger Lillies

The Tiger Lillies The Tiger Lillies s-au format în 1989, iar pe măsură ce deceniile au trecut, sound-ul lor a rămas unul dintre cele mai inedite şi originale întâlnite vreodată. S-au făcut remarcaţi imediat prin sound-ul şi stilul lor distinct, avansând rapid de la performance-urile din puburile londoneze şi podiumurile pentru cântăreţi ambulanţi la scena Teatrului Piccadilly şi Casa Operei din Sidney.

The Tiger Lillies s-au lansat în turnee mondiale, cucerind un public variat prin concerte spectaculoare sau participarea la diverse proiecte de artă şi teatru. Câteva din multele accente ale carierei trupei includ Premiul Oliver câştigat pentru hit-ul devenit cult Shockheaded Peter şi nominalizarea la premiile Grammy pentru albumul “The Gorey End”.

Piesele lor acoperă toate aspectele posomorâte ale vieţii de la prostituţie şi dependenţă de droguri la violenţă şi disperare. Întotdeauna păstrează o notă de umor bolnav şi ironie ascuţită, astfel că The Tiger Lillies “ne arată înapoi cu degetul: ce Dumnezeu faceţi de râdeţi de lucrurile astea?”.

Următoarele evenimente cu The Tiger Lillies

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre The Tiger Lillies

Poze de la concertul The Tiger Lillies în Club Control - 13 octombrie 2018

Urmărește galeria de poze cu trupa The Tiger Lillies în concertul din Club Control de pe 13 octombrie 2018. Evenimentul a fost sold out.

The Tiger Lillies - Despre viaţa de circ în versuri

The Tiger Lillies au adus o parte din savoarea şi misterul vieţii de circ prin concertul pe care l-au susţinut în club Control pe 6 mai. Britanicii au prezentat pentru prima dată show-ul "Circus Songs" în România, spectacolele precedente având altă tematică.

Concert Tiger Lillies in Club Control

Poze concert The Tiger Lillies - Club Control 2015

Urmărește galeria de poze de la primul concert susținut anul acesta de The Tiger Lillies în Club Control. Pe 6 mai 2015 ei au revenit cu showul „Circus Song”. Muzica lor este un mix între cabaretul berlinez antebelic, opera anarhistă şi muzica ţigănească, ce rezonează cu vocile lui Bertolt Brecht şi Jacques Brel.

CLOSE
CLOSE