Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

The Strokes

Următoarele evenimente cu The Strokes

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre The Strokes

The Strokes - "Threat of Joy"

The Strokes - Threat of Joy

Trupa indie rock The Strokes a lansat un videoclip inspirat de show-urile TV din anii '70. Melodia pentru care a fost filmat vizualul se numește ”Threat of Joy” și este extrasă de pe EP-ul ”Future Present Past”.

Farsele hackerilor decontate de artiști și casele de discuri

În ce măsură afectează hackerii munca depusă de artiști și planurile de promovare ale caselor de discuri? Unii se amuză, alții amână lansările materialelor.

The Strokes

The Strokes nu cântă piese noi până la lansarea viitorului album

The Strokes lucrează în New York la noul album cu producătorul Gus Oberg. Până la apariția acestuia pe piață, publicul nu va putea asculta vreo piesă nouă.

The Vaccines - Tiger Blood video

Momente inedite din timpul turneului The Vaccines!

The Vaccines a lansat un nou videoclip, pentru piesa ”Tiger Blood”, pe care îl puteți vedea mai jos. Clipul reprezintă un colaj de imagini filmate în timpul turneului, pe care... Continuare »

Chris Martin

”Is This It” semnat The Strokes este albumul preferat al lui Chris Martin

Chris Martin a dezvăluit că albumul lui preferat din ultimii 15 ani este ”Is This It” de la The Strokes. Solistul trupei Coldplay a mărturisit în exclusivitate într-un interviu pentru... Continuare »

The Vaccines - Wetsuit video

CLIPUL ZILEI: The Vaccines – ”Wetsuit”

The Vaccines a lansat un nou videoclip, pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat pentru piesa ”Wetsuit” și reprezintă un colaj de secvențe de la festivalurile... Continuare »

The Vaccines

Chitaristul de The Strokes a produs noul single The Vaccines (Video oficial ”Wetsuit”)

The Vaccines a anunțat că va lansa un dublu single ce va include o piesă produsă de Albert Hammond Jr de la The Strokes. Materialul discografic se intitulează ”Wetsuit/Tiger Blood”... Continuare »

Pearl Jam

Pearl Jam a aniversat 20 de ani! (Video Festival Pearl Jam)

În weekend-ul ce a trecut a avut loc festivalul organizat de Pearl Jam pentru a sărbători 20 de ani de existență în industria muzicală. Evenimentul a strâns pe aceeași scenă... Continuare »

Julian Casablancas-reclama parfum Azzaro

Solistul de la The Strokes apare în noua reclamă a parfumului Azarro! (Video)

Solistul de The Strokes, Julian Casablancas este protagonistul celei mai noi reclame lansată pentru noul parfum Azarro - dB Decibel. În prezent reclama rulează la televiziunile din Franța. După cum... Continuare »

The Strokes

The Strokes trece prin ”terapie de cuplu” (Video – Live Reading Festival 2011)

Nikolai Fraiture mărturisește că sesiunile de compoziție pentru noul album The Strokes au fost asemeni unei terapii de cuplu. Membrii formației au recunoscut că relațiile dintre ei în timpul înregistrării... Continuare »

The Strokes

The Strokes plănuiește un nou album

Se pare că cei de la The Strokes sunt foarte activi și plini de inspirație, având în vedere că la doar câteva luni de la lansarea ultimului album, ”Angles”, aceștia... Continuare »

The Strokes înregistrează un nou album

Se pare că cei de la The Strokes se află într-o perioadă plină de inspirație întrucât, la doar o lună de la lansarea albumului „Angles” intră în studioul de întregistrări... Continuare »

CLOSE
CLOSE