Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour

The Straits

Următoarele evenimente cu The Straits

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre The Straits

Petrecând Ziua Națională alături de Sultans of Swing - The Straits

Pe 1 decembrie am sărbătorit Ziua Națională a României alături de britanicii de la The Straits. Fie ea o decizie patriotă sau nu, am sărbătorit cu tonuri suave și relaxante de swing și jazz care au format împreună o seară călduroasă și primitoare.

Concert The Straits la București - Program și reguli de acces

Formația The Straits va concerta pe 1 decembrie, de ziua naţională, la Sala Palatului din București. Organizatorii au dat publicității programul și regulile de acces ale concertului.

Concert The Straits la Sala Palatului din București

Formația The Straits va concerta pe 1 decembrie, de ziua naţională, la Sala Palatului din București. Foştii membri ai legendarei trupe Dire Straits vor urca pe scenă şi ne vor oferi un spectacol memorabil.

Publicul festivalului Peninsula 2012 la concertul Straits

Festivalul Peninsula a atras 17.000 de persoane în prima zi - FOTO

După cum știți Târgu Mureș se află sub semnul Peninsulei în această perioadă, ediția aniversară adunând joi seară 17000 de spectatori. Headlinerul serii a fost The Straits, grup format din foști membri din Dire Straits.

The Straits, de la stanga la dreapta: Chris White, Terence Reis, Alan Clark, Steve Ferrone

La Târgu Mureș a început Festivalul Peninsula 2012

Astăzi s-a dat oficial startul ediţiei aniversare a Festivalului Peninsula, care a împlinit 10 ani. Evenimentul a fost deschis chiar în timpul probelor de sunet ale trupei The Straits, care reunește foști membri Dire Straits. Artiștii au petrecut deja o zi în Târgu–Mureş şi au declarat că oraşul şi oamenii vor fi pe placul lor. Cu un buget de 700000 de euro în 2012, Peninsula a crescut de la an la an.

Sister Bliss - DJ

Sister Bliss vine cu un DJ set Faithless la Peninsula

Organizat la Târgu Mureș, festivalul Peninsula îi aduce pe 23 august 2012 pe legendarii membri din Dire Straits, sub numele de The Straits. O altă noutate e că la pupitrul de mixaj va veni și Sister Bliss, membru fondator al trupei britanice Faithless.

CLOSE
CLOSE