Concerte The Dire Straits Experience
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

The National

Următoarele evenimente cu The National

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre The National

The National - 'I'll Still Destroy You'

The National - I'll Still Destroy You

The National a lansat videoclipul noului single ”I'll Still Destroy You”. Vizualul îl are în prim-plan pe artistul de origine islandeză Ragnar Kjartansson, acesta implicându-se și în partea de regie a clipului.

The National - 'Day I Die'

The National - Day I Die

Trupa indie The National a lansat videoclipul piesei ”Day I Die”. Melodia este extrasă de pe noul album ”Sleep Well Beast”, așteptat pe piață în septembrie.

Videoclip The National Carin at the Liquor Store

The National - Carin at the Liquor Store

Unul dintre numele apreciate din zona indie, The National a lansat o baladă numită "Carin at the Liquor Store". Piesa primeşte un videoclip capturat pe baza unui filtru stil "negativ de film".

The National - 'Guilty Party'

The National - Guilty Party

The National a lansat videoclipul noului single ”Guilty Party”. Aceasta este cea de-a doua piesă extrasă de pe noul album ”Sleep Well Beast”, așteptat pe piață în septembrie.

The National - 'The System Only Dreams in Total Darkness'

The National - The System Only Dreams in Total Darkness

The National a lansat un clip de promovare a piesei ”The System Only Dreams in Total Darkness”. Acesta este primul single de pe noul album ”Sleep Well Beast”, așteptat pe piață în septembrie.

Concert Placebo la Summer Well 2014

RECENZIE: Summer Well chiar sună de basm - A doua zi

A fost odată ca niciodată că dacă n-ar fi, nu s-ar povesti. A fost odată un festival ce se numea Summer Well - primul festival SOLD OUT din România și chiar de sună a basm, lucrurile s-au întâmplat exact cum vi le povestesc, weekendul trecut, 9-10 august la Domeniul Știrbey. Personajele principale ale zilei de duminică: Reptile Youth, Tom Odell, Miles Kane, The National și Placebo.

Matt Berninger, concert The National la Summer Well 2014

Poze Summer Well 2014: Concert The National

Urmăriți galeria de poze de la concertul The National de pe 10 august 2014 din cadrul Summer Well 2014. Peste 15.000 de fani au participat duminică seara la ultima zi a festivalului.

placebo - b3

Placebo, Bastille și John Newman vin la Summer Well 2014 - LINE-UP

Organizatorii festivalului Summer Well au anunțat line-up-ul ediției din 2014. Pe 9 și 10 august, pe Domeniul Stirbey din Buftea, vor concerta Placebo, Bastille, John Newman, The National. Vezi line-up-ul complet în articol.

The National

The National a lansat clipul melodiei "I Need My Girl" - VIDEO

Trupa The National ne prezintă clipul piesei "I Need My Girl", single extras de pe cel mai recent album intitulat "Trouble Will Find Me".

The National

The National apare pe coloana sonoră a filmului "The Hunger Games: Catching Fire" - AUDIO

Trupa The National revine cu o nouă melodie intitulată "Lean". Această creaţie este parte din coloana sonoră a filmului "The Hunger Games: Catching Fire".

The National

The National a lansat clipul "Sea Of Love" - VIDEO

Formaţia The National revine cu videoclipul "Sea Of Love", în care un băieţel oferă o notă comică acestuia. Vezi clipul pe InfoMusic.

The National

Trupa The National revine cu un nou clip la piesa "Demons" - VIDEO

The National revine cu primul extras de pe noul album al trupei. "Demons" este melodia care beneficiază de un clip alb-negru, deosebit de sugestiv.

CLOSE
CLOSE