Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

The Manhattan Transfer

Următoarele evenimente cu The Manhattan Transfer

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre The Manhattan Transfer

Concert The Manhattan Transfer (Bucuresti, 11.11.2011)

The Manhattan Transfer - Spre încântare via jazz (foto)

După o lungă așteptare, iubitorii de jazz - preponderent seniori - au primit legătura spre The Manhattan Transfer de la Sala Palatului din București. Tim Hauser, Janis Siegel, Cheryl Bentyne... Continuare »

The Manhattan Transfer la Bucuresti

Pregătiri pentru The Manhattan Transfer la București!

Doar două zile ne mai despart de demonstraţia de fusion-jazz de cea mai bună calitate pe care trupa The Manhattan Transfer a pregătit-o pentru publicul român! Pregătirile pentru primirea formaţiei... Continuare »

The Manhattan Transfer la Bucuresti

The Manhattan Transfer aniversează 40 de ani de carieră!

The Manhattan Transfer sărbătoreşte împlinirea a 40 de ani de activitate prin lansarea unei compilaţii ce cuprinde piese înregistrate de-a lungul timpului dar nalansate până acum. Până la apariţia pe... Continuare »

THE MANHATTAN TRANSFER LIVE

Patru instrumentiști de renume vor acompania The Manhattan Transfer la București

Pe 11 noiembrie, trupa The Manhattan Transfer va concerta la Sala Palatului alături de patru dintre cei mai valoroși instrumentiști ai momentului: Yaron Gershovsky (pian), Steve Hass (tobe), Gary Wicks... Continuare »

Alan Paul (The Manhattan Transfer)

INTERVIU Alan Paul (The Manhattan Transfer): ”Artiștii de rap sunt poeții jazz-ului de astăzi”

Pornind în muzică prin 1969, The Manhattan Transfer este unul dintre cele mai succes grupuri americane de jazz. De-a lungul timpului, formația a suferit diverse modificări ale componenței, în prezent... Continuare »

The Manhattan Transfer

The Manhattan Transfer sprijină școala de jazz din Berkeley

Trupa The Manhattan Transfer a susținut un concert în sprijinul şcolii din Berkeley, pentru a-și putea continua cursurile de muzică jazz. Trupa va urca în această toamnă pe scena Sălii... Continuare »

The Manhattan Transfer

Concertul The Manhattan Transfer se mută pe 11 noiembrie!

Concertul trupei The Manhattan Transfer anunţat iniţial pentru data de 6 noiembrie se mută pe 11 noiembrie 2011. Acest lucru s-a produs în urma unor modificări apărute în programul turneului... Continuare »

The Manhattan Transfer

Fusion jazz cu The Manhattan Transfer, live la București!

The Manhattan Transfer vine în România pentru un concert de fusion vocal jazz autentic! Spectacolul este programat pentru 6 noiembrie 2011, la Sala Palatului din București. Grupul a debutat discografic... Continuare »

CLOSE
CLOSE