Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

The Kooks

The Kooks Britanicii de la The Kooks au pus bazele formației în 2004. Cu un sound pop infuzat de mișcarea post-punk și piese care-ți rămân întipărite în minte de la prima ascultare, englezii au fost iubiți de public încă de la primul album, ”Inside In/Inside Out” (2006), disc certificat cu platină de 4 ori în UK. Discografia trupei a fost completată de ”Junk of the Heart”, în 2011, și ”Listen” în 2014.

Următoarele evenimente cu The Kooks

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre The Kooks

The Kooks - Four Leaf Clover

The Kooks - Four Leaf Clover

Trifoiul cu patru foi al trupei The Kooks, aka noul single ”Four Leaf Clover”, are un videoclip nou, în care două adolescente se lasă purtate de imaginație și ceva efecte secundare.

The Kooks - Four Leaf Clover (Out-Take)

The Kooks - Four Leaf Clover (Out-Take)

Solistul The Kooks, Luke Pritchard, ne cântă dintr-un lan de lavandă în noul clip cu versuri al piesei ”Four Leaf Clover”. Melodia este inclusă pe noul album al englezilor, ”Let's Go Sunshine”, așteptat pe piață în luna august.

Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull

Ca în fiecare an, Summer Well și-a luat foarte în serios motto-ul: "un festival ca o vacanţă". Mii de pasionaţi de muzică, artă, divertisment şi cultură digitală au luat cu asalt Buftea. Muzica predominantă indie a lăsat loc și pentru electro și hip-hop, iar standurile de mâncare aproape concurau un eveniment street food. Din loc în loc, multiple experiențe digitale, senzoriale. Vă invităm să citiți câteva impresii în cadrul articolului.

Poze de la concertul The Kooks la Summer Well 2018

Urmărește galeria de poze de la concertul The Kooks la Summer Well 2018. Trupa a cântat în premieră în România, în ultima zi a festivalului de pe Domeniul Știrbey din Buftea, pe 12 august 2018.

The Kooks - No Pressure

The Kooks - No Pressure

Orice presiune devine închipuită atunci când știi să privești mereu partea pozitivă a lucrurilor. The Kooks reușesc încă o dată să ne pună zâmbetul pe buze și o fac atât de ușor, încât scenariul videoclipului ”No Pressure” pare unul cât se poate de real.

Summer Well Festival

Tot ce trebuie să știi dacă mergi la Summer Well Festival 2018 - Reguli și program

Summer Well 2018 își va deschide porțile pe Domeniul Știrbey în weekendul 10 - 12 august. Pentru o bună desfășurare a evenimentului, organizatorii au transmis programul pe ore al concertelor, precum și alte informații utile privind zona de camping și regulile de acces.

The Kooks

The Kooks - Four Leaf Clover

The Kooks vede jumătatea plină a paharului și ne îndeamnă și pe noi să facem la fel prin mesajul noii piese ”Four Leaf Clover”. Melodia este extrasă de pe albumul ”Let's Go Sunshine”.

The Kooks - All the Time

The Kooks - All the Time

The Kooks ne oferă încă o porție de bună dispoziție lansând videoclipul piesei ”All the Time”. Melodia se va regăsi pe noul album al britanicilor, ”Let's Go Sunshine”, așteptat pe piață în luna august.

The Kooks

The Kooks - Fractured and Dazed

The Kooks a lansat un video cu versuri pentru noul single ”Fractured and Dazed”. Melodia va fi inclusă pe noul album al englezilor, ”Let's Go Sunshine”, așteptat pe piață în luna august.

The Kooks fotografie oficiala 2018

Ascultă noile piese The Kooks, "No Pressure" şi "All The Time"- AUDIO

The Kooks tocmai a anunţat un album nou şi cu această ocazie a lansat şi 2 single-uri, "No Pressure" şi "All the Time". Le puteţi asculta în cadrul acestui articol, în vreme ce vă faceţi încălzirea pentru reprezentaţia trupei de la Summer Well 2018.

The Kooks

The Kooks cântă la Summer Well Festival 2018

Formația pop-rock The Kooks a fost confirmată în line-up-ul Summer Well Festival 2018. Trupa ar fi trebuit să concerteze pentru prima oară în România în 2016, cu prilejul primei ediții a festivalului Spellground, evenimentul fiind ulterior anulat.

The Kooks - Broken Vow

The Kooks - Broken Vow

The Kooks a lansat videoclipul noului single ”Broken Vow”. Piesa este extrasă de pe compilația ”The Best of... So Far”, material ce conține cele mai cunoscute melodii ale trupei, dar și două compoziții noi.

The Kooks - Be Who You Are

The Kooks - Be Who You Are

Trupa indie rock The Kooks a lansat videoclipul noului single ”Be Who You Are”. Piesa este extrasă de pe compilația ”The Best of... So Far”, material ce conține cele mai cunoscute melodii ale trupei, dar și două compoziții noi.

CLOSE
CLOSE