Concerte The Dire Straits Experience
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli"
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

The Kills

Următoarele evenimente cu The Kills

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre The Kills

The Kills - Wait (Non-Electric)

The Kills - Wait (Non-Electric)

The Kills a lansat un nou single, intitulat ”Wait”. Piesa este acompaniată de un videoclip filmat la studio.

The Kills - Desperado (Rihanna Cover) (Non-Electric)

The Kills - Desperado (Cover Rihanna) (Non-Electric)

The Kills a lansat un cover după una dintre piesele Rihannei, ”Desperado”. Melodia este extrasă de pe EP-ul ”Echo Home”.

Noi confirmări la Summer Well 2017

Noi confirmări la Summer Well 2017: Birdy, The Kills, Metronomy și Nothing But Thieves

Line-up-ul festivalului Summer Well 2017 este completat de 4 nume noi: Birdy, The Kills, Metronomy și Nothing But Thieves. Noile confirmări se alătură primei trupe anunțate pe afiș, Interpol. Summer Well care va avea loc pe 12 și 13 august 2017, pe Domeniul Știrbey din Buftea.

The Kills - Siberian Nights

The Kills - Siberian Nights

Trupa de indie și garage rock The Kills a lansat videoclipul noului single ”Siberian Nights”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Ash & Ice”, așteptat pe piață în luna iunie.

Samantha Morton

Noul clip The Kills, regizat de actrița Samantha Morton - TRAILER

Noul videoclip al trupei The Kills, ”The Last Goodbye” a fost regizat de actrița Samantha Morton, iar mai jos puteți vedea trailer-ul. Clipul sărbătorește zece ani de la formarea grupului.... Continuare »

The Kills

The Kills, cover după Silent Night! (audio)

Trupa The Kills a cântat live la BBC 6 Music un cover după cunoscutul colind Silent Night, înregistrarea putând fi ascultată mai jos. Duoul format din Alison Mosshart și Jamie Hince... Continuare »

The Kills

VIP LIKES: The Kills recomandă Cat’s Eyes (Video)

Cei de la The Kills recomandă fanilor care îi urmăresc pe Facebook să asculte piesele trupei Cat’s Eyes și chiar să dea like la pagina lor Facebook. Alison Mosshart și... Continuare »

Nunta dintre Jamie Hince si Kate Moss (sursa foto Mirror.co.uk.)

Jamie Hince de la The Kills s-a căsătorit cu Kate Moss (Foto)

Chitaristul de la The Kills, Jamie Hince și fotomedelul Kate Moss s-au căsătorit vineri, întâi iulie. Cununia religioasă ce a avut loc la Biserica Saint Peter din Southrop, a fost... Continuare »

The Kills

The Kills a lansat un nou clip (Video)

Cei de la The Kills au lansat un nou videoclip pentru piesa ”Future Start Slow”. Cântecul reprezintă cel de-al doilea single extras de pe cel mai recent material discografic al... Continuare »

The Kills

The Kills prezinta varianta acustică a piesei ”The Last Goodbye” (Video)

Cei de la The Kills au realizat o nouă variantă acustică pentru piesa ”The Last Googbye” și au postat pe internet un video cu aceasta, pe care îl puteți viziona... Continuare »

the kills

The Kills a lansat un documentar

The Kills a lansat în urmă cu două zile cel de-al patrulea album, ”Blood Pressures” și deja primește laude din partea criticilor, care au declarat că pe noul disc se... Continuare »

The-Kills

The kills lansează "Blood Pressures"

The Kills (Alison Mosshart și Jamie Hince) vor lansa al patrulea album din carieră pe 4 aprilie 2011. "Blood Pressures", pe numele lui,  a fost înregistrat în Michigan alături de... Continuare »

CLOSE
CLOSE