Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

The Cult

Următoarele evenimente cu The Cult

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre The Cult

The Cult

The Cult lansează albumul Weapon of Choice - AUDIO

The Cult va lansa pe 16 noiembrie un album, intitulat Weapon of Choice , ce contine piese din in timpul sesiunilor de inregistrari pentru noul album Choice Of Weapon. Discul va fi disponibil doar prin intermediul retelei iTunes.

Autocar The Cult accidentat

The Cult la un pas de moarte în drum spre Slovenia

Membrii formației The Cult au fost implicați ieri într-un accident de mașină, în timp ce se îndreptau spre Ljublijana, Slovenia. Solistul, Ian Astbury a fost cel mai afectat de coliziune.

Cum a fost la Rock the City - The Cult

Cei de la The Cult au fost în formă, au fost așa cum ne-am așteptat și așa cum ne-am dorit.  Imagini si impresii de la Rock the City...

Ian Astbury (The Cult) în dialog cu presa, după concertul de la Rock The City 2012

Ian Astbury (The Cult) imediat după concert: O să văd GNR și apoi finala Euro 2012 - VEZI FOTO-VIDEO

Solistul trupei The Cult, Ian Astbury nu s-a grăbit după concertul susținut în această după amiază în cadrul festivalului Tuborg Greenfest powered by Rock the City de la Romexpo. În vârstă de 50 de ani, englezul ce a pus bazele grupului britanic de rock a trecut de pe scenă în public. A vizitat cortul presei și a semnat mai multe autografe fanilor îngrămădiți în jurul lui.

the cult va concerta la Rock the city

The Cult - For The Animals - VIDEOCLIP

The Cult a lanst videoclipul melodiei For The Animals, extrase de pe albumul Choice of Weapon.

Rock the city 2012

Bilete la Rock the City 2012

Festivalul Rock the City 2012 se va desfăşura în perioada 29 iunie - 1 iulie sub tutela Tuborg Greenfest. Timp de trei zile, complexul Romexpo din Bucureşti va găzdui concerte... Continuare »

faith no more va concerta la rock the city

The Cult, Faith No More și Guns N Roses concertează la Rock the City

The Cult va concerta pe 1 iulie 2012 în cadrul Festivalului Rock the City. Vestea a venit pe pagina oficială de Facebook a formaţiei. Din aceeaşi sursă aflăm că The... Continuare »

CLOSE
CLOSE