Concerte The Dire Straits Experience
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

The Cranberries

Următoarele evenimente cu The Cranberries

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre The Cranberries

The Cranberries

Ascultă noua piesă The Cranberries, "Why", de pe albumul acustic "Something Else" - AUDIO

The Cranberries lansează în luna aprilie un nou album, intitulat "Something Else". Pe acest disc sunt incluse versiuni acustice ale celor mai cunoscute piese ale trupei, dar și piese noi. Noul single ”Why” este una dintre compozițiile noi.

D.A.R.K.

D.A.R.K., noul proiect al solistei Cranberries, prezintă "Loosen The Noose" - AUDIO

Dolores O’Riordan, solista trupei The Cranberries, a pus bazele unui nou proiect muzical împreună cu DJ-ul Olé Koretsky și basistul trupei The Smiths, Andy Rourke. Trio-ul își spune D.A.R.K. și sub această titulatură este lansată noua piesă "Loosen The Noose".

Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012

Solista The Cranberries, Dolores O'Riordan, este în juriul The Voice Irlanda

Solista formației The Cranberries, Dolores O'Riordan, este cel mai nou jurat al emisiunii-concurs The Voice Irlanda. Artista o va înlocui în noul sezon pe Sharon Corr, juriul fiind completat de Kian Egan de la Westlife, Jamelia și Niall Beslin de la Bressie.

Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012

Hey, hey, hey, The Cranberries in your head

Citeste recenzia noului concert The Cranberries de pe 11 octombrie 2012. Vezi cum a fost atmosfera si setlistul ambelor trupe. The Mono Jacks au deschis concertul. Dolores O'Riordan și-a impus vocea si a trezit nostalgia fanilor pe Salvation și Zombie.

Concert The Cranberries la Bucuresti (Romexpo, 11 octombrie 2012)

Poze de la concertul The Cranberries, Romexpo, 11 octombrie 2012

Trupa The Cranberries a revenit la București, susținând un concert în Pavilionul Central Romexpo pe 11 octombrie 2012. Aproximativ 5000 de spectatori au salutat revenirea irlandezilor cu hiturile celebre, dar... Continuare »

The Cranberries

Concertul The Cranberries - informații de acces, program, setlist și schema sălii

Trupa The Cranberries va cânta joi, 11 octombrie 2012, pentru a doua oară la București. Noul concert adus tot de Events va avea loc în Pavilionul Central de la Romexpo, fiind deschis de The Mono Jacks, trupă care va urca pe scenă la ora 20.00.

The Mono Jacks

The Mono Jacks cântă în deschidere la The Cranberries

Trupa The Mono Jacks va cânta în deschidere la concertul The Cranberries de pe 11 octombrie de la Romexpo. Dolores O'Riordan, Noel Hogan, Mike Hogan si Fergal Lawler vin pentru a doua oră în capitala României pentru a încânta publicul timp de 2 ore cu hit-uri mai vechi, dar și cu piese noi de pe albumul Roses.

The Cranberries

The Cranberries lucrează la un nou album

Trupa The Cranberries a dezvăluit că deja a început să compună pentru un nou material discografic. Aflați în plin turneu de promovare a celui mai recent album lansat, Roses, cei de la The Cranberries au inspirație când sunt pe drum.

Dolores O'Riordan

La Mulți Ani Dolores O'Riordan (The Cranberries)!

Astăzi, 6 septembrie 2012, solista trupei The Cranberries, Dolores O'Riordan împlinește 41 de ani, iar echipa InfoMusic îi urează La Mulți Ani! Cu ocazia aniversării zilei de naștere, vă prezentăm o serie de întâmplări și amănunte despre viața artistei, mai puțin cunoscute de publicul larg.

The Cranberries (sursa foto newjawn.com)

Bilete la concertul The Cranberries la București

S-au pus în vânzare biletele la concertul pe care trupa The Cranberries îl va susţine la Bucureşti în această toamnă. Vezi cât costă biletele.

The Cranberries (sursa foto newjawn.com)

Trupa The Cranberries revine la Bucureşti

The Cranberries revine la Bucureşti pentru un concert pe 11 octombrie. Vezi cat constă biletele la concertul The Cranberries la Romexpo.

The Cranberries (sursa foto newjawn.com)

The Cranberries – Tomorrow - VIDEOCLIP

The Cranberries a lansat un nou videoclip, pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat pentru ”Tomorrow”, cel de-al doilea single extras de pe viitorul material discografic.... Continuare »

The_Cranberries

The Cranberries, piesă nouă după 10 ani de pauză!

The Cranberries a revenit după 10 ani de pauză cu melodia Show me the way, extrasă de pe albumul Roses, programat să apară pe piaţă pe 14 februarie 2012. Piesa... Continuare »

Cranberries

The Cranberries lansează primul album din ultimii 11 ani! (Audio)

The Cranberries a anunțat lansarea unui nou album după o pauză de aproape 11 ani. Discul se intitulează ”Roses” și va apărea anul viitor pe 14 februarie. Listă piese ”Roses”:... Continuare »

CLOSE
CLOSE