Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
The Australian Pink Floyd Show
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Andra - "Aievea"
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

The Cat Empire

Următoarele evenimente cu The Cat Empire

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre The Cat Empire

Poze concert The Cat Empire la București - 2016

Urmărește galeria de poze de la concertul The Cat Empire de la Arenele Romane din București de pe 23 octombrie 2016. Trupa a revenit în România, evenimentul făcând parte din turneul de promovare al noului album „Rising with the Sun”.

The Cat Empire - Bulls

The Cat Empire - Bulls

The Cat Empire a lansat videoclipul noului single ”Bulls”. Vizualul a fost filmat în Tallarook, Australia, piesa promovată fiind extrasă de pe albumul ”Rising With The Sun”.

Publicul în cea de-a doua zi de Electric Castle Festival 2014

Cinci piese pe care așteptăm să le ascultăm la Electric Castle 2015 - AUDIO

Mai sunt doar câteva zile până la debutul festivalului Electric Castle de la Castelul Banffy. În așteptarea artiștilor și trupelor din lineup-ul acestei ediții vă invităm să intrați în starea de festival ascultând câteva dintre piesele noastre favorite. În articol veți găsi și toate detaliile privind ora și ziua în care vor concerta artiștii menționați.

Publicul concertului The Cat Empire

The Cat Empire au adus good vibes și un show solar la București

Trupa The Cat Empire a servit un speedball de optimism publicului bucureștean pe 31 iulie 2014 la Arenele Romane, în fața unei mulțimi care cunoștea foarte bine piesele și chiar versurile, a dansat hora și a savurat fiecare moment muzical al serii.

Concert The Cat Empire la Arenele Romane din Bucuresti pe 31 iulie 2014

Poze concert The Cat Empire la Arenele Romane pe 31 iulie 2014

Urmărește galeria de poze de la concertul The Cat Empire de la Arenele Romane din București de pe 31 iulie 2014. Trupa australiană s-a bucurat de o primire deosebit de caldă, Arenele fiind pline de fani dornici să danseze pe muzica lor. Evenimentul organizat de Emagic a fost deschis de Subcarpati și Basska.

The Cat Empire Live

Interviu THE CAT EMPIRE: Creativitate vie prin diversitate, în detaliu cu solistul Felix Riebl

The Cat Empire este una dintre cele mai dinamice și explozive trupe care susțin show-uri live la ora actuală. Cu 15 ani de carieră împliniți anul acesta, formația își continuă activitatea în aceeași formulă, păstrând viu spiritul liber ce stă la baza trupei încă din 1999. Înaintea primului concert de la București am vorbit cu Felix Ribel (compoziție, voce și percuție) despre contraste, emoții, reacții, linii și culori. Nu, Felix nu pictează, dar așa ar putea fi descris stilul său de a compune.

Subcarpați la BESTFEST 2013

Concertul The Cat Empire va fi deschis de Subcarpați, Basska și Blazing Vibez Soundsystem

Subcarpați, Basska și Blazing Vibez Soundsystem vor concerta în deschiderea concertului The Cat Empire pe scena Arenelor Romane din București, pe 31 iulie.

B’ESTFEST Summer Camp 2014 a fost ANULAT

Ediția B’ESTFEST Summer Camp programată pentru vara acestui an nu va mai avea loc, principalele motive din spatele deciziei fiind legate de greutățile întâmpinate de organizatori în contractarea artiștilor. Aceasta ar fi fost a opta ediție a festivalului, ce urma să aibă loc în perioada 31 iulie - 2 august, pe domeniul Palatului Mogoșoaia de lângă București.

The Cat Empire, concert la București în cadrul B’ESTFEST Summer Camp 2014

Primul nume confirmat pentru B’ESTFEST Summer Camp 2014 este The Cat Empire, trupa australiană de ska-jazz devenită în ultimii ani una dintre cele mai întâlnite reprezentante ale genului la festivalurile muzicale internaționale. The Cat Empire deschide așadar lista artiștilor prezenți la prima ediție de B’ESTFEST, ce se va desfășura pe domeniul Palatului Mogoșoaia, programată vara aceasta în perioada 31 iulie, 1, 2 august.

CLOSE
CLOSE