Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

The Animals

Următoarele evenimente cu The Animals

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre The Animals

The Troggs

The Troggs și The Animals cântă la festivalul Rock în Parc de la Arenele Romane

Formațiile The Troggs și The Animals vor concerta pe 13, respectiv 14 iunie, la Arenele Romane, în cadrul festivalului Internațional Rock în Parc. Pentru că organizatorii își doresc să promoveze muzica de calitate, accesul publicului va fi GRATUIT.

Concertul The Animals & The Troggs a fost reprogramat pentru luna mai

Concertul pe care The Animals & The Troggs urmau să-l susțină pe 26 februarie în Hard Rock Cafe București a fost reprogramat sub forma a două spectacole distincte, pe 12 și 23 mai 2013.

Bilete mai ieftine pentru elevi și studenți la concertul The Animals & The Troggs

Se pune în vânzare o noă categorie de bilete pentru cocnertul The Animals & The Troggs de la București. Aceasta este exclusiv pentru elevi și studenți, costă 40 lei iar numărul biletelor va fi limitat.

Concert Animals and Friends - Bucuresti 2012

The Animals - anii ‘60 au revenit la Bucureşti - VEZI FOTO

Joi, 10 mai 2012, Bucureştiul s-a întors cu 40 de ani în urmă, pe vremea rock and roll-ului și a invaziei britanice. Autorii magiei au fost legendarii The Animals, iar... Continuare »

The Animals concerteaza in Jukebox

The Animals concertează la București

Formaţia The Animals va reveni la Bucureşti pentru un concert pe data de 10 mai. Evenimentul este organizat de Phoenix Entertainment şi va avea loc în clubul Jukebox Venue. The... Continuare »

CLOSE
CLOSE