Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Metallica
Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

The 69 Eyes

Următoarele evenimente cu The 69 Eyes

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre The 69 Eyes

Videoclip The 69 Eyes Christmas In New York City

The 69 Eyes - Christmas In New York City

Pentru finlandezi Crăciunul vine mereu mai devreme şi după ce am ascultat colinde marca Tarja Turunen, acum The 69 Eyes ne prezintă propria viziune a sărbătorii. Rockerii finlandezi tocmai au lansat videoclipul piesei "Christmas In New York City".

Maximum Rock Festival 2013. Impresii din a doua zi

Ediția acestui an a Maximum Rock Festival a îmbinat în a doua zi death, doom, symphonic și glamour metal-ul. Scena a fost dominată de My Dying Bride, iar în deschidere au cântat Abigail, Leaves’ Eye, Vespera și The 69 Eyes.

Poze cu trupa The 69 Eyes în concert la Maximum Rock Festival 2013

Urmărește galeria de poze de la concertul The 69 Eyes din cadrul Maximum Rock Festival organizat la Turbohalle în perioada 25-26 octombrie 2013. The 69 Eyes a cântat în cea de-a doua zi de festival.

Concert Atrocity la Maximum Rock Festival din București

Atrocity este noul nume confirmat pentru festivalul Maximum Rock Festival ce va avea loc in zilele de 25 și 26 octombrie la TurboHalle din București. Organizatorii festivalului vor prezenta publicului atât formații străine, cât și formații autohtone.

Concert The 69 Eyes în octombrie la București

Formația finlandeză The 69 Eyes este primul nume confirmat pentru Maximum Rock Festival 2013. Ediția indoor se va desfășura în zilele de 25 și 26 octombrie în Turbohalle din București.

The 69 Eyes

Senzualitate și mister în nou clip The 69 Eyes, Borderline - VIDEOCLIP

The 69 Eyes a lansat un nou videoclip, Borderline, care poate fi urmărit mai jos. Melodia este extrasă de pe ultimul album de studio, intitulat X, care a ieșit pe piață in luna septembrie.

CLOSE
CLOSE